cornella

Demostració de maduresa

Cornellà 1-2 JUVENIL A

Cornellà. Ignasi Cardó, cap de premsa.

El primer equip de la Damm s’ha endut els tres punts de Cornellà en un partit molt igualat on la reacció de l’equip després d’encaixar i la maduresa per mantenir el resultat han estat claus per sumar una nova victòria.

Bergé ha comptat amb la primera ocasió als instants inicials del matx, recollint una pilota morta però finalitzant per damunt de la porteria. Seguidament, Aitor ha intentat marcar el gol de la jornada després d’un mal refús del porter rival, i el seu xut des de molt lluny ha estat a punt d’entrar.

Els vermells han entrat concentrats al partit i no han deixat d’atacar. Molina ha tingut una gran ocasió amb bon xut des de la frontal de l’àrea que ha marxat fora per molt poc, després d’una recuperació pressionant la sortida de pilota dels locals.

La Damm era qui s’apropava amb més perill, però el Cornellà, molt competitiu, no mostrava signes d’inferioritat i aconseguia sortir de camp propi. I al minut 24 s’avançarien els del Baix Llobregat amb un gol de Pablo, rematant des de l’àrea petita fent impossible la intervenció d’Álex per intentar aturar el gol.

El partit feia pujada pels cervesers, que han trobat l’antídot al gol local amb una jugada per banda esquerra de Martín, que ha conduït fins al límit de l’àrea, s’ha aturat, ha aixecat el cap i ha trobat a Naranjo al punt de penal, que ha finalitzat la jugada. La Damm reaccionava a l’instant i restablia les taules, evitant que el conjunt verd s’escapés.

Abans d’arribar al descans, el Cornellà ha generat un parell d’ocasions protagonitzades per Pablo. La primera, una pilota a l’espai que ha finalitzat amb un xut ras que ha aturat Álex. I la segona, una rematada de córner del davanter que el porter ha resolt amb encert.

A la represa, Karim ha pogut fer el segon, després d’encarar i superar el seu defensor, ha executat un xut de rosca que ha obligat l’actuació del porter. I d’una àrea, a l’altra. El Cornellà seguia aproximant-se i finalitzant jugades als metres finals. La més clara, una acció de Peque, que s’ha anat perfilant buscant el millor angle per connectar una rematada que acabaria al pal, per ensurt de la defensa visitant.

El matx estava obert pels dos equips i tot feia indicar que qui colpegés primer sumaria moltes opcions per endur-se el partit. I així ha estat quan al minut 60, Naranjo ha partit amb la pilota controlada des de la banda esquerra i ha assistit a un Suárez que ha rematat al primer toc per remuntar el partit i fer embogir l’afició cervesera.

La Damm ha sabut administrar l’avantatge amb intel·ligència, sense prendre riscos al darrere, i seguint atacant per marcar el tercer gol. Suárez, amb un hàbil regat dins l’àrea, i Naranjo, amb una rematada a boca de canó, podrien haver sentenciat el partit pels vermells, que no han vist perillar l’1-2 en el tram final.

Gran resultat per un Juvenil A que tancava la jornada de la Lliga Nacional i es veia obligat a guanyar. La setmana que ve, els de Martín Posse rebran el Mercantil en el darrer partit de la primera volta.