La crònica del cap de setmana cerveser!

Ha sigut un cap de setmana molt disputat i competit pels equips del club, on alguns s'han pogut fer amb la victòria als seus partits corresponents.

La jornada de futbol 11 ha sigut complexa i igualada per tots els equips, ja que s'han enfrontat a grans rivals que no els hi han posat les coses gens fàcils.
Per començar, els equips de categoria Juvenil han disputat partits d'infart on el Juvenil A s'ha emportat la victòria a l'últim minut amb un golàs (1-0), però per l'altra banda el juvenil B ha concedit l'empat també al final del partit (2-2) i es deixa 2 punts, el Juvenil A femení va aconseguir la victòria a casa del Girona jugant un bon partit (1-3), igual que el Juvenil B femení que també va guanyar a domicili amb un gol a l'últim minut, no va tenir la mateixa sort el Juvenil c que va perdre (1-3) contra l'Europa. Mentrestant a la categoria cadet el Cadet A va perdre contra l'Espanyol (0-3) i el cadet B va guanyar imposant el seu bon joc al Badalona (0-2). Per acabar, trobem a l'Infantil S14 que no va poder puntuar després del gran esforç i de disputar un gran partit per culpa d'una acció fortuïta que va posar el 0-1 definitiu favorable a l'Espanyol, al contrari que l'Infantil S13 que va poder guanyar després de disputar una molt bona segona part (1-2) davant de l'At Segre.

A futbol 7 l'Aleví S12 no va disputar el seu partit contra el Granollers, però l'Aleví S11 i el Benjamí S10 sí que van poder jugar i també guanyar els seus partits amb claredat i imposant el seu futbol al terreny de joc i al marcador (5-0) i (0-8).