JA

Líders provisionals

JUVENIL A 2-0 Gavà

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 8 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Caro Gallardo.

No hi ha qui aturi aquest Juvenil A, que ha posat la cinquena marxa per assaltar el liderat de Divisió d’Honor a l’espera que es completin els partits de la jornada. Els vermells han sentenciat el partit amb un gran primer temps i han estat molt atents a la represa per evitar qualsevol tipus de reacció d’un Gavà que ha competit fins al xiulet final.

La solidesa defensiva del conjunt de Sergio García és una de les claus del gran moment de forma d’un equip que ha deixat la porteria a zero en els quatre partits que ha jugat com a local. A això se li afegeix l’inici espectacular de Fran García, pitxitxi destacat de la categoria, que amb el seu quart doblet del curs suma ja onze gols i set partits seguits veient porteria.

L’extrem cerveser ja n’ha tingut una en els compassos inicials que ha refusat el porter, però al quart d’hora de joc, jugada clàssica entrant per banda esquerra finalitzada amb un xut sec des de la frontal que es cola pel pal curt i suposa el primer gol de la tarda pel Juvenil A de la Damm.

Els vermells han continuat treballant-se la victòria davant un rival incòmode que els ha exigit un ritme alt en la circulació de la pilota, i fruit d’una bona jugada col·lectiva arribaria el segon, obra de nou de Fran García, en una acció on Maikel ha obert a banda dreta per un Víctor Lugo que ha penjat l’esfèrica dins l’àrea, on Salva ha arrossegat dos defensors al primer pal i Fran ha rematat amb el cap, picat, al segon pal, per aplanar el camí cap a la victòria.

Un cop més, els de Sergio García han demostrat una gran efectivitat de cara a porteria que els està servint per sumar molts punts en aquesta lliga, i amb una darrera acció del conjunt del Baix Llobregat arribava el matx al descans.

A la segona part, els visitants han sabut igualar el matx i han mantingut els locals en tensió, conscients que un 2-1 podria obrir la porta dels dubtes i esperonar el Gavà. Però s’han mantingut ferms quan ha calgut defensar i tampoc han renunciat a marcar el tercer.

El central Víctor Pastor l’ha buscat amb una rematada espectacular a la sortida d’un córner, amb gol posterior anul·lat a Salva per fora de joc, i l’entrada d’Hugo Rodríguez en el seu lloc, minuts més tard, ha donat nous registres ofensius a l’equip. De fet, el davanter ha gaudit de bones aproximacions a l’àrea rival, però no ha pogut marxar amb l’alegria del gol tot i que els seus companys han connectat amb ell en més d’una ocasió.

Els de l’estrella han jugat el tram final amb molta maduresa i no han patit per assegurar la sisena victòria de la temporada i, de moment, descansen líders aquesta nit de dissabte pendents dels partits que resten per disputar-se.

La setmana que ve, els vermells repeteixen com a locals i rebran el Sabadell a la mateixa hora, tot buscant allargar la bona ratxa de resultats.