Punt positiu davant el líder

JUVENIL A 1-1 Espanyol

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 16 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Masip Vidal.

Un punt per la Damm i un altre per l’Espanyol ha repartit l’últim partit de la jornada. Els vermells han portat la iniciativa del joc des de l’inici i han tingut més ocasions que els blanc-i-blaus, però els visitants han aprofitat una recuperació per avançar-se i els de Luis García han pogut acabar marcant al tram final.

El conjunt de l’estrella ha plantat cara al líder de la categoria amb el seu segell d’identitat, sortint a dominar a través de la pilota i buscant madurar el partit creant ocasions. Comandats per les arribades de segona línia de Dome i Dani, els locals s’han sentit còmodes en fase ofensiva generant espais i trepitjant l’àrea rival amb freqüència, i han minimitzat el perill del conjunt periquito, que amb prou feines ha comptat amb oportunitats clares en els 90 minuts.

La Damm, que ha confirmat el seu alt rendiment davant dels planters professionals, ja que aquesta temporada ha aconseguit guanyar a Barça, Girona i Mallorca, i puntuar els dos partits contra l’Espanyol, ha portat la batuta en una primera part força igualada on cap dels dos equips ha estat precís per avançar-se en el marcador.

Just a la represa, els visitants han aprofitat una recuperació en fase de sortida de pilota local per avançar-se, i han finalitzat una acció on Antoniu no ha arribat a impactar la pilota, però sí que l’ha recollit Mateo Joseph per marcar amb una rematada dins l’àrea petita.

Els cervesers han reaccionat amb orgull i han pogut igualar el matx pocs minuts més tard. Falta picada per Vega i el porter es veu obligat a intervenir per refusar una rematada de Serra que entrava dins. Els homes de Luis García han seguit atacant davant un Espanyol que tenia dificultats per negar-li la pilota als vermells, que han vist com una jugada enrevessada acabava amb un xut al pal de Cande.

I no sense patiment arribaria el gol de l’empat al minut 85 en una jugada coral. Dome ha rebut la pilota de Biel i ha filtrat la passada per Cande, que ha descarregat de primeres al balcó de l’àrea per assistir Jawad, que s’ha acomodat la pilota i ha trobat un xut ajustat al pal que servia per igualar el partit.

Lluny d’amagar-se fent bo el punt salvat, els cervesers han buscat el gol de la victòria en els minuts restants i han estat a punt de materialitzar-lo, però els intents de Serra, amb un cop de cap, i de Pol, amb un xut creuat, no han trobat els tres pals.

Amb aquest resultat, la Damm segueix situada entre els cinc primers del subgrup 3A i intentarà sentenciar la classificació per la fase de campions en la visita al Mallorca diumenge que ve.