JF

En ratxa!

La Roca 1-4 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació / Fotografies de David Torre.

Partit corresponent a la jornada 29 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM La Roca i arbitrat pel col·legiat Martínez Solis.

Segueix la bona dinàmica de l’equip, que després de sumar els dotze últims punts de forma consecutiva i de guanyar rivals com el Barça, l’Europa i el Fontsanta, enguany ha tornat a sumar de tres al camp de La Roca i segueix segon a falta de tan sols una jornada pel final. Les cerveseres han tingut un bon inici, i l’empenta i l’ambició que han demostrat ha donat com a recompensa posar-se per davant al marcador molt d’hora mitjançant Brao. L’extrem cervesera ha aprofitat un rebuig després d’una gran jugada col·lectiva que havia rematat Alba, i ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Tot i això, a les vermelles els ha costat trobar fluïdesa en el joc davant un rival sòlid que es defensava amb ordre i intentava aprofitar qualsevol errada per trobar el gol a través de transicions ofensives. Alba, primer en un u contra u que no ha pogut resoldre amb èxit i després amb una rematada que ha sortit fregant el pal, ha estat a punt d’ampliar l’avantatge, però el marcador ja no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb el 0-1.

A la represa, les noies de Pitu Romero han tornat a aprofitar una molt bona sortida a la gespa per penalitzar a La Roca en els primers minuts, i Cano, aprofitant una molt bona pilota filtrada per Carla, ha fet pujar el segon a l’electrònic. Tot i que les locals han aconseguit retallar distàncies en un malentès defensiu, la Damm s’ha sentit molt còmoda sobre la gespa amb pilota, sobretot en l’últim tram de partit, i ha generat espais que l’han apropat a la victòria.

Cano, aprofitant el rebuig d’una bona centrada de Sofi, ha fet el tercer, i l’extrem cervesera ha fet materialitzat també el quart a falta de dos minuts pel final, completant així el seu hat-trick personal. Abans, Núria Pon, Valeria i Paula havien tingut ocasions per ampliar encara més el marcador, si bé al final l’equip ha acabat sumant una victòria molt important de cara a mantenir la segona posició.

El Juvenil Femení rebrà diumenge vinent a La Teixonera el Levante Las Planas (12 h) en l’última jornada de lliga.