JA

Remuntada de caràcter

Constància 2-3 JUVENIL A

Inca. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 22 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Camp del Sallista i arbitrat pel col·legiat Gutiérrez Rodríguez.

Victòria amb remuntada inclosa la que s’ha endut el Juvenil A en la seva visita a Inca. Els homes de Sergio García s’han sobreposat a un mal inici i han tret rèdit de les seves jugades d’estratègia per empatar un partit que al final han guanyat en l’últim quart d’hora.

Els vermells han portat la iniciativa del joc amb un domini pla en el primer temps, amb poques accions profundes que arribessin a incomodar un Constància que s’ha fet fort en els duels i ha esperat les seves opcions.

El conjunt balear s’ha avançat al minut 19 amb un gol d’Alomar, que ha rematat sol dins l’àrea petita una centrada des de la banda dreta. Els locals han tornat a trobar porteria en la seva segona arribada i mitjançant un servei de banda han generat el golàs d’Alomar, que plantejava un escenari de partit difícil de superar per al conjunt de l’estrella.

Tot i això, el Juvenil A s’ha aferrat al partit de l’única manera possible: escurçant les diferències en pocs minuts, per seguir vius i mantenir l’esperança. Ha estat a través d’un córner que ha picat Jurado amb la tensió necessària perquè Robert rematés al primer pal i marqués el seu cinquè gol de la temporada. Tots d’estratègia, i tots a domicili.

Gràcies al gol, el partit s’ha obert pels cervesers, que de sobte han trobat més espais en els deu minuts finals de la primera part i han sostingut aquest nivell de perill durant la represa, on han aconseguit millorar la seva versió.

De fet, l’empat podria haver arribat amb una passada a l’espai de Pedrosa per Sando, que ha volgut assistir enrere per l’arribada de Miguel, però la defensa local ha refusat l’ocasió.

Al minut 58, finalment han restablert les taules els cervesers amb una jugada calcada al gol anterior. Pedro la posa al primer pal pel cop de cap de Robert, però aquesta vegada és Javi qui assegura el gol al segon pal, rematant sobre la línia de gol.

Quedava poc més de mitja hora pel final, però la sensació general a Inca era que la Damm havia creat el seu momentum i que seguiria atacant fins a trobar la victòria. Tot i això, i amb trams de partit trencats, els balears també han dit la seva i han tingut una doble oportunitat molt bona per marcar el tercer.

Ha estat un miratge en un marc de domini vermell en el qual Pedrosa ha liderat una nova ofensiva en atac i ha trobat a Javi Sarasa sol, dins l’àrea, però la línia defensiva del Constància ha tornat a arribar a temps per repel·lir el perill.

Al minut 68, els de Sergio García han rebut un punt d’inflexió negatiu amb l’expulsió de Pol Arnau en una acció que li ha suposat la segona groga en poc més de tres minuts, i que deixava els cervesers amb deu homes fins al final del matx.

Però la Damm no ha fet un pas enrere per donar bo el punt i ha anat a per la victòria, la qual ha aconseguit amb un gran gol de Sahel, que ha rebut al vèrtex de l’àrea i s’ha anat perfilant per trobar una opció de xut, tot i la pressió de fins a tres rivals, i fer volar els tres punts cap a Barcelona.

Amb un home més, els locals encara han tingut alguna ocasió davant un Juvenil A que ha defensat el resultat amb fermesa, i que ha assegurat la segona victòria consecutiva i el cinquè partit puntuant dels últims sis, que el segueixen mantenint en una boníssima tercera posició a la lliga quan només queda un quart de campionat per disputar-se.

El següent compromís dels homes de Sergio García serà dissabte vinent a les sis de la tarda contra el Nàstic de Tarragona.