JF

Victòria treballada

JUVENIL FEMENÍ 2-0 Igualada

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 12 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM Teixonera Vall d’Hebron i arbitrat pel col·legiat Delgado Mora.

El Juvenil Femení ha sumat una nova victòria contra l'Igualada, i amb aquesta encadena ja quatre jornades consecutives guanyant. Les vermelles no van aconseguir trobar el seu millor joc durant el primer temps, però una bona reacció a la segona meitat els va permetre imposar la seva superioritat i sotmetre l'Igualada per acabar sumant els tres punts. Nerea i Ari Lozano van traduir les bones sensacions en dues dianes que van permetre posar terra pel mig al marcador en un partit on les cerveseres arribaven amb insistència, però se'ls resistia el gol.

El conjunt de l'estrella es va trobar des del principi a un Igualada ben posicionat sobre el terreny de joc i molt junt al darrere, que buscava defensar el zero a la seva porteria i aprofitar alguna acció en atac. A les noies de Juli García els va costar trobar la suficient fluïdesa en el joc per desordenar les rivals, però tot i així van disposar de bones oportunitats per obrir el marcador.

Nerea, amb un xut ras, va avisar primer, i Flopi va estar a punt de marcar als deu minuts de joc, però la portera visitant ho va evitar en última instància. Les cerveseres ho van seguir intentant amb xuts llunyans contra un equip que deixava pocs espais, però l'ocasió més clara va arribar a l'equador del primer temps, quan el travesser va evitar el gol de les vermelles. Encara abans del descans, Núria Pon va estar a punt de rematar una pilota solta a l'àrea després d'un bon llançament de falta de Valèria, però finalment es va arribar a l'entretemps amb l’empat inicial.

A la represa, les de Juli García van sortir amb molt ímpetu i, de nou Flopi amb un xut al lateral de la xarxa després de recuperar ella mateixa una pilota dins l'àrea, va disposar d'una oportunitat molt bona per estrenar l'electrònic. Les cerveseres buscaven amb insistència la porteria rival, i després de molts avisos amb xuts ben intencionats des de fora l'àrea, Nerea va acabar fent el primer amb una pilota que va col·locar amb molta qualitat a l'esquadra esquerra de la porteria.

El domini de les de l'estrella va ser total durant el segon temps, i no van donar opció a un Igualada que en tot el partit gairebé no va poder aproximar-se a la porteria de Paula pel bon treball de l'equip. Ari Lozano, a falta de deu minuts pel final, va ampliar l'avantatge rematant una pilota sobre la línia de gol després d'una bona jugada col·lectiva de l'equip, i ella mateixa va estar a punt de fer el tercer, però el marcador ja no es va moure més.

Amb aquesta victòria, el Juvenil Femení segueix tercer del grup 1 de Preferent Femení Juvenil amb divuit punts, i a només tres del lideratge. Dissabte vinent (12:20 h) visitarà el camp del Levante Las Planas.