Baleares: Pau, Carceller, Carlos, Toni, Isaac, Servera, Manu, Gorka (Alorda, 69'), Mariano (Jossef, 32'), Mesa (Àlex, 55'), Canals (Jefferson, 60')

Damm: Àlex, César, Casta, Lois (Pep, 85'), Baró, Sergi, Acedo (Pilar, 69'), Sebbeh, Eloi (Recort, 87'), Caba (Miqui, 79'), Nolla

Gols: César (0 - 1, 17')

Targetes: No hi va haver amonestacions.

Conjunt arbitral: Sureda Cuenca, Pérez Galmes, López del Amo Franco

Mallorca. David M. Guarné, Departament de premsa.

El Juvenil A de Roger va debutar ahir a la Divisió d'Honor amb bon peu. En un escenari complicat, com sempre ho és un desplaçament a les illes, els cervesers es van mostrar atents i intensos per obtenir un ajustat 0 - 1 que els va donar els tres punts.

Amb Sebbeh i César com a úniques herències del Juvenil A de la temporada anterior, el nou equip de Roger va signar una bona primera part en què va buscar un joc de control amb llargues possessions. Amb un Atlético Baleares replegat al seu camp, els cervesers van buscar la penetració per les bandes. César va estrenar el marcador cerveser en el minut 17, després de rematar l'assistència de Caba i de penetrar a l'àrea superant els dos defensors balears. El Juvenil A passava pel seu millor moment i Sebbeh va provar d'ampliar l'avantatge amb un xut des de la frontal que va anar a picar al pal. Passada la mitja hora de joc, els balears van fer un pas endavant i van prendre la iniciativa. Durant els 10 minuts d'embranzida balear, les ajudes i l'encert sota pals d'Àlex van evitar l'empat. Els de Roger van contenir els locals i van recuperar el control del joc minuts abans del descans.

La segona part, pràcticament sense ocasions clares de gol, va estar marcada per la fatiga i l'extrema calor. Els cervesers van saber contenir un Atlético Baleares que va imprimir més agressivitat en els duels i, malgrat el marcador ajustat, no van patir excessivament per mantenir el resultat. Els balears van gaudir d'una de les seves ocasions més clares en el 52, quan el davanter local va enviar fora una rematada de cap en un servei de córner. Sota un sol de justícia, el partit es va anar adormint i els de Roger van poder certificar una important victòria que els dóna els tres punts de la primera jornada de lliga.