CORNELLÀ 3 - JUVENIL A 2

El Juvenil A cau davant del Cornellà

Cornellà: Caleb, Sergi, Dan, Bambo, Ricard, Joel Chillón, Víctor (Palomar, 89'), Joel Sánchez (Karim, 85'), Ahmed (Polaco, 89'), Joel Riera (Isaac, 30'), Anas

Damm: Òscar, César, Gonzalo (Edo, ), Fabra, Kilian, Inés, Sebbeh (Eudald, ), Jorge, Cano (Enri, ), Lledó, Moha

Gols: Anas (1 - 0, 34' i 2 - 0, 38'), Inés (2 - 1, 81'), Eudald (2 - 2, 89'), Víctor (3 - 2, 89')

Targetes: Sergi (57'), Isaac (79'), Dan (Vermella, 84'), Ahmed (88'), Bambo (89'), Moha (21'), Inés (85'), Òscar (89')

Conjunt arbitral: Medié Jiménez, Salguero Delgado, Martínez Giner

(Cornellà. David M. Guarné, Departament de premsa)

El Juvenil A ha aconseguit remuntar els dos gols encaixats a la primera part però el Cornellà ha sentenciat de penal en el temps afegit.

Probablement s'hauria vist un partit diferent si Caleb, el porter del Cornellà, no hagués aturat un penal provocat per Moha i executat per Lledó en el minut 10 de la primera part. El Juvenil A ha generat ocasions durant la primera mitja hora, però l'elevada pressió i contundència del rival, així com el seu joc vertical, han fet trontollar els cervesers fins a fer-los encaixar dos gols en pocs minuts. El primer, una centrada que el davanter ha rematat des de l'àrea petita i el segon, una pilota caçada dins l'àrea en una jugada de córner. El Juvenil A ha provat d'aixecar el partit, però li ha costat generar perill a excepció d'un xut de Moha poc abans del descans.

A la segona part, els de Parralo no han acabat de ser capaços de desplegar el seu joc habitual contra un encertat i incòmode Cornellà. A partir del minut 80, però, el Cornellà ha començat a acusar l'esforç realitzat durant tot el partit i els cervesers han revifat, generant ocasions fins a fer el primer gràcies a una rematada de cap d'Inés en un córner. Pocs minuts després, la pissarra ha funcionat en un llançament de falta que ha culminat amb la rematada d'Eudald al travesser, en primera instància, i en gol a la caiguda. L'expulsió d'un jugador del Cornellà pocs minuts abans del final ha posat els cervesers en superioritat. El gran moment dels de Parralo s'ha esvaït quan, en el temps afegit, l'àrbitre ha xiulat un penal que ha transformat Víctor donant la victòria al Cornellà.

Tot i haver disposat de diverses ocasions de gol, els cervesers han pagat cars alguns errors defensius i no han pogut completar el que semblava la remuntada.