Ebro: Jaime, Limbeck (Owen, 46'), Domínguez (Joselu, 76'), Bueno, Marín, Pablo, Santos, Obere, Mahdi, Pilaces, Fran (Jorge, 46')

Damm: Óscar, Edo, Gonzalo, Pallás, Eudald, Inés, Enri (Sergio, 83'), Jorge, Cano (Fabra, 83'), Lledó, Moha (Marc, 89')

Gols: Cano (0 - 1, 23', i 0 - 2, 64')

Targetes: Pallás (47'), Obere (49'), Santos (89')

Conjunt arbitral: Arriola Echevarría, Cachón Lafuente, Conde Pérez

Saragossa. David M. Guarné, Departament de premsa

El Juvenil A ha sumat avui 3 punts vitals a Saragossa per seguir viu en la lluita per disputar la Copa del Rei d'enguany. Davant, l'Ebro, que després d'una gran primera volta lluitava avui pels punts que necessita per aspirar a la permanència. Un partit molt complicat que els de Parralo han resolt amb dos gols de Cano i una gran actuació.

Avui Cano ha portat de corcó la físicament potent defensa de l'Ebro en un partit en el qual ha costat materialitzar les ocasions de gol de què han disposat els cervesers. Els locals han sortit amb molta intensitat al terreny de joc amb la intenció de posar sobre la taula les credencials per mantenir-se a la Divisió d'Honor, però els cervesers han aconseguit asserenar l'inici de partit amb el seu control sobre el ritme de joc. El primer gol ha arribat després d'una recuperació de Cano a camp rival. La seva vaselina, que buscava sorprendre l'avançada posició del porter rival, ha picat al travesser i ha caigut a la zona d'Enri, la rematada del qual ha estat desviada pel porter cap a les botes de Cano, que ha rematat la jugada posant el 0 - 1 en el marcador. L'Ebro ha provat de reaccionar aconseguint acular durant uns minuts els de Parralo a la seva àrea en successives jugades a pilota aturada, però el Juvenil A ha recuperat el domini i ha seguit servint pilotes a Cano, primer, i a Moha i a Jorge després. L'encert de Jaime sota pals ha evitat que el partit quedés resolt a la primera part.

A l'arrencada de la segona part, Enri ha disposat d'una de les ocasions més clares del partit enviant al travesser una bona rematada de cap. La sensació que els cervesers perdonaven ha donat combustible a l'Ebro, que ha trencat el partit buscant la verticalitat del joc. En el minut 64, però Cano ha posat el 0 - 2 rematant de cap una precisa centrada de Moha. El gol ha suposat una gerra d'aigua freda per les aspiracions dels locals, que han buscat desplaçar tot el pes del seu equip al davant per cercar escurçar distàncies a la desesperada. Els de Parralo, però, han seguit dominant el joc i encara han disposat d'ocasions per ampliar el marcador. Ja en el 90', una intervenció d'Òscar ha servit per evitar el patiment en els minuts finals, durant els quals els cervesers han aconseguit que el partit no escapés al seu control.

El Juvenil A, abans d'enfrontar-se al Cornellà el cap de setmana vinent, hauran de visitar el Narcís Sala per disputar la segona part del partit ajornat contra el Sant Andreu, que de moment té un resultat provisional de 0 - 1.