EL CADET A, FINALISTA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET

Els cervesers, que dissabte es van classificar per jugar la semifinal després d'empatar amb Nàstic de Manresa (0 - 0) i Girona (2 - 2) i de derrotar l'Espanyol (0 - 1), han jugat avui l'última eliminatòria, contra el Jàbac, i la final, contra l'Espanyol.

Els cervesers han hagut de patir per estar a la final, i és que tot i que Alberto ha obert la llauna a l'inici del partit de semifinal, el Jàbac ha empatat a pocs minuts pel final i el finalista s'ha resolt a la tanda de penals. Óscar, amb dues grans intervencions, ha decantat la balança a favor dels cervesers que han resolt la tanda per quatre gols a dos.

La final contra l'Espanyol s'ha complicat ben aviat. Perdent per 2 - 0 ja al minut 20, els cervesers han provat la reacció a la segona part i han escurçat la distància amb un gol de Baena. Tot i això, l'Espanyol ha seguit dominant el partit i ha fet el tercer i el quart per sentenciar la final.