FEMENÍ 3-1 GIRONA

Ignasi Cardó, cap de premsa

El Juvenil Femení de la Damm ha aconseguit la tercera victòria en tres partits de lliga després de superar el Girona per 3-1. Les noies de Juli Garcia han anat de menys a més i han acabat certificant la remuntada a la segona part.

Un gol de Xènia als primers minuts ja feia indicar que les cerveseres no entraven amb bon peu al partit. Els mancava fluïdesa en el joc i no tenien encert de cara a porteria, mentre les visitants jugaven amb el marcador a favor i buscaven eixamplar la diferència.

Les gironines no han sentenciat i la Damm ha sortit a la represa amb una cara molt diferent, generant situacions de gol i aculant el rival. L'entrada de Paula López, especialment incisiva a l'extrem dret, ha acabat canviant el signe del matx. L'atacant cervesera ha marcat un doblet i Laia ha fet el tercer sorprenent per banda dreta amb una centrada-xut que ha acabat al fons de la xarxa.

Les noies de Juli són líders amb ple de victòries i jugaran contra el Cabanes la setmana vinent.