Girona FC: Lluís, Titu, Fortuny, Aitor, Ignasi, Unai (Jose, 70’), Suley, Jandro (Bilal, 63’), Pau (Àngel, 82’), Mate, Aarón (Loren, 63’).

CF Damm: Álex, Flavio, Bordas, Morell, Joel, Ramon (Granero, 70’), Martín (Suárez, 59’), Molina, Naranjo (Bergé, 78’), Karim, Luis (Aitor, 67’).

Gol: 0-1 Naranjo (20’).

Targetes: Aarón (37’), Ramon (41’), Naranjo (76’), Bilal (85’).

Àrbitre: Faig Pijuán.

Partit corresponent a la jornada 2 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Municipal de Vilablareix.

Vilablareix. Ignasi Cardó, cap de premsa

El Juvenil A de la Damm ha repetit victòria en el segon partit de la temporada en derrotar el Girona amb un resultat de 0-1. Els de Martín Posse han completat un altre gran partit en l’àmbit coral i es mantenen en les primeres posicions de la taula.

El conjunt vermell –avui de verd- ha sortit al camp amb la intenció de dominar el rival a través de la pilota, generant situacions de perill des de l’inici.

El gol dels visitants ha arribat al minut 20. Molina ha superat la pressió d’un rival per assistir a un Karim que ha entrat com una fletxa per banda dreta per posar-la per Naranjo. El davanter ha controlat, s’ha donat mitja volta i ha impactat un xut ras amb la cama esquerra.

Els cervesers no s’han conformat amb el gol i han anat a buscar el segon abans d’arribar al descans, però no han aconseguit ampliar l’avantatge. Luis, amb un xut potent, Ramon, amb una falta llunyana, i Flavio, a la sortida d’un córner, han finalitzat les accions ofensives dels visitants.

A la represa, Karim ha tingut el segon en les seves botes en una oportunitat claríssima, però el porter local ha resolt l’u contra u amb encert. En l’acció posterior, els gironins han contraatacat. Era el primer avís d’una segona part que es presentaria més igualada.

Els cervesers no aconseguien sentenciar i el partit s’ha obert, donant peu a arribades clares de tots dos equips. Luis ha estat a punt de signar un golàs amb un regat de fantasia, però la rematada ha marxat desviada. El Girona ha posat a prova el porter Álex i  a l’altra àrea, una centrada perillosa de Granero ha acabat als peus d’Aitor, que ha estat a res d’ampliar la diferència.

El Juvenil A de la Damm suma 6 de punts de 6 possibles en aquest inici de lliga, i ja espera el Nàstic la setmana que ve a casa.