Girona FC: Torra, Prado, Teo, Uche, Pol, Cobos (Franc, 70’), Pedro, Jofre (Giorgi, 63’), Pachón (Homet, 58’), Alejandro, Rodrigo (Moha, 60’).

CF Damm: Álvaro, Flavio, Morell, Carlos, Arnau (Ricard, 45’), Xavi, Patrice, Ferran (Grifell, 66’), Alex (Sofian, 66’), Werick (Aleix, 61’), Giménez.

Gols: 1-0 Prado (41’), 2-0 Pedro (43’), 3-0 Prado (56’), 3-1 Patrice (80’).

Targetes: Werick (19’), Pol (86’).

Partit corresponent a la jornada 14 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Municipal de Vilablareix.

Vilablareix. Ignasi Cardó, cap de premsa

Els cervesers perden contra un dels millors equips de la competició i hauran d’esperar per sortir de la zona de descens. Dos errors defensius puntuals en els darrers minuts de la primera part han condemnat els homes de Roger.

Arribava a Girona el Juvenil A encadenant una ratxa de tres partits consecutius puntuant, immers en un canvi de dinàmica que s’ha vist aturat per un gran Girona. Els cervesers han plantejat un partit molt seriós en defensa, buscant minimitzar les habilitats del rival i confiant ser efectius en les accions ofensives. Els locals han portat la batuta del matx, generant alguna ocasió per avançar-se. Amb aquesta tònica acabava la primera part quan els visitants han concedit dos gols molt seguits que han dificultat l’empresa de marxar sumant de terres gironines.

Un llançament de córner ha suposat l’1-0 de Prado al minut 41. Seguidament, una gran jugada de Pedro per banda dreta finalitzada amb un xut creuat ha ampliat la renda dels vermell-i-blancs.

Roger ha mogut les peces al descans, buscant més control al mig del camp, però la remuntada cervesera ha esdevingut encara més difícil en rebre el tercer gol al 56’. Una segona jugada després d’un córner ha acabat als peus del lateral Prado, que ha rebut sol ben obert a la banda, agafant per sorpresa l’esquena de la línia defensiva i rematant a gol de primeres.

Tot i anar amb el marcador en contra, els jugadors no li han perdut la cara al partit i han buscat un gol que els donés ales per obtenir l’empat. Aquest punt d’inflexió ha arribat a les acaballes del matx per mitjà de Patrice. Flavio ha centrat l’esfèrica a l’àrea petita, Sofian l’ha baixada amb el cap i el davanter camerunès l’ha rematada a dins també amb el cap. La fatiga i el rellotge han entorpit la reacció dels visitants i el Girona no ha malbaratat l’avantatge aconseguit a la primera part.

La competició no dóna treva als homes de Roger, que han de passar pàgina perquè reben un altre dels equips punters, l’Espanyol, diumenge que ve.