Damm: Charly, Edo (Pol, 89'), Gonzalo, Pallàs, Kilian (Eudald, '75), Inés, Cano, Jorge, Enri (Sergio, 64'), Lledó, Moha

Espanyol: Edu Frías, Gonzalo, Nacho Ruiz, Marcel, Edgar, Manchón, Melendo (Jordán, 76'), Álex López, Puado (Pedrosa, 85'), Campuzano, Rivas (Bermejo, 53')

Gols: Campuzano (0 - 1, 66')

Targetes: Marcel (27'), Inés (86'), Sergio (86'), Manchón (89')

Conjunt arbitral: García Fuster, Gómez Gutiérrez, Fortuny Berduque

David M. Guarné, Departament de premsa

Els cervesers han perdut avui contra el líder en un partit en el qual els de Parralo s'han mostrat superiors, però on no han estat capaços de combatre l'efectivitat d'un Espanyol que n'ha tingut prou amb una ocasió clara de gol per materialitzar el resultat que el consolida com a líder de la categoria.

El Juvenil A, que es jugava avui la possibilitat de posar-se en la lluita pel títol amb l'Espanyol, ha dominat una primera part en la qual els pericos han hagut de resistir l'allau cervesera. Una elevada pressió dels de Parralo, molt encertats en la recuperació després de la pèrdua de pilota, i un gran sentit de l'anticipació en defensa han permès que la porteria de Charly quedés pràcticament fora de la zona de joc durant els primers 45 minuts. Els cervesers s'han plantat a la gespa amb les idees molt clares i amb molta intensitat, generant molt de perill amb encertades combinacions, a voltes fins i tot preciosistes, però que no s'han materialitzat per culpa de les bones intervencions de Frías, de la manca de punteria en la rematada i de la mala fortuna.

Tot el futbol base del CF Damm ha volgut donar avui el seu suport al primer equip del Club. Omplint la graderia i animant incansable a un equip que exerceix de referent per a les categories inferiors, la pedrera cervesera ha injectat el suport, el caliu i l'empenta extra que l'equip necessitava en un partit com el d'avui. I els de Parralo han respost amb bon joc i amb les formes d'un equip gran.

I ho han intentat tots els davanters. Jorge i Cano han posat a prova al porter visitant, que ha respost amb bones intervencions i que ha frustrat una de les ocasions més clares de la primera part a Enri després d'una conducció desequilibrant de Jorge en el minut 19. L'Espanyol ha buscat la contenció i durant els darrers 10 minuts de la primera part ha provat de discutir el domini als de Parralo. Les úniques aproximacions dels pericos a la porteria vermella s'han produït a pilota aturada, sense excessiva feina per a Charly, que avui ha estat un defensa més anant al tall quan l'Espanyol buscava l'esquena de l'avançada rereguarda cervesera, molt solvent avui en la correcció. La sensació que els de Parralo estaven perdonant massa ja era patent a la grada, avui atapeïda per donar suport als locals, quan s'ha arribat al descans.

A la segona part l'Espanyol ha fet un pas endavant i ha procurat aturar la dominació ofensiva cervesera a través de la possessió de la pilota. Els de Parralo han sabut adaptar-se al joc i han endarrerit una mica les línies, dosificant el desgast en la pressió i buscant la jugada de contraatac. Tot i la seguretat defensiva que transmetia l'equip cerveser, finalment l'Espanyol ha trobat un espai entre línies i, després d'una paret a la seva banda esquerra, Campuzano ha penetrat a l'àrea per batre Charly amb un xut creuat i fer el 0 - 1.

Amb 25 minuts per jugar, el Juvenil A no s'ha arronsat i ha buscat l'empat. Només un minut després d'encaixar el gol, Sergio s'ha desfet del seu marcador i ha servit una pilota a Cano, la rematada del qual ha estat rebutjada gairebé de miracle pel porter perico. Els cervesers hi han seguit creient, i Lledó ha estat a punt de sorprendre amb un xut des de la frontal de l'àrea que ha aturat el porter. El temps s'ha anat escolant i cap dels dos equips, clarament fatigats per un partit que s'ha disputat amb molta intensitat, ha estat capaç d'imposar-se clarament sobre l'altre. Bolcat a l'atac i fent grans esforços en defensa, el Juvenil A no ha aconseguit capgirar el marcador abans que l'àrbitre xiulés el final del partit.

La derrota per la mínima, en un partit en el qual l'Espanyol ha materialitzat l'única ocasió clara de què ha disposat, penalitza en excés a un Juvenil A que cau a la tercera posició quedant a 7 punts del líder.