Damm: Óscar, Edo, Gonzalo, Pallás, Eudald, Inés, Enri (Sergio, 83'), Jorge, Cano (Ignasi, 61'), Lledó, Moha (Sebbeh, 78')

Barça: Andreu, Dani (Dani, 76'), Eric, Arnau, Cucu, Ferran (Fati, 79'), Paik (Pérez, 73'), Àlex Carbonell, Lee, Busquets, Teo

Gols: Jorge (1 - 0, 46'), Paik (1 - 1, 64')

Targetes: Eudald (53'), Enri (74'), Andreu (70'), Cucu (78'), Lee (89')

Conjunt arbitral: Muñoz Baquero, Ligero García, Cartiel Arasa

David M. Guarné, Departament de premsa

Barça i Damm s'han repartit els punts en un partit marcat pel record de Johan Cruyff, que va morir aquest dijous i que ha estat homenatjat amb un minut de silenci abans de l'inici del partit. Els dos místers han sortit a la gespa portant el 14 de Cruyff per mostrar el seu condol. Cristóbal Parralo, el míster cerveser, va jugar sota la batuta de l'holandès durant la seva etapa al primer equip del Futbol Club Barcelona.

Els cervesers han hagut de córrer rere la pilota en una primera part en la qual la possessió ha estat dominada de forma indiscutible pels blaugranes. L'avançada pressió dels de Gabri ha impedit al Juvenil A sortir amb la pilota jugada, obligant als cervesers a buscar l'error del Barça i la jugada de contraatac. Óscar ha aconseguit allunyar el perill de la porteria cervesera durant els primers minuts de joc, i durant la resta de la primera part la manca de profunditat dels blaugranes ha fet que el marcador no perillés, tot i el seu domini de la possessió. Els cervesers han començat a trobar vies a la rereguarda blaugrana en els minuts finals del primer temps, especialment a través de Moha i de Cano, però les seves rematades han marxat desviades.

L'única interrupció del joc durant la primera part ha estat el sentit homenatge que ambdós equips han rendit a Johan Cruyff, aturant el partit en el minut 14 per dedicar-li un aplaudiment des de la grada i des de la gespa.

A la segona part s'ha vist un partit molt més disputat. Una gran arrencada del Juvenil A li ha valgut el primer gol, quan Jorge ha caçat la segona jugada d'un servei de córner a la cantonada de l'àrea i ha batut el porter amb un xut creuat en el primer minut de la represa. El mateix Jorge ha estat a punt de fer el segon, però una gran intervenció d'Andreu ho ha evitat. Els de Parralo han aconseguit discutir-li la possessió al Barça i han igualat la batalla al mig del camp. L'empat blaugrana ha arribat amb un gol de falta directa executada de forma brillant per Paik en el 64. Enri, Jorge i Sergio han disposat d'ocasions, però no han aconseguit materialitzar el gol i el partit s'ha tancat amb el resultat final d'1 - 1.

Els de Parralo han anat de menys a més i han jugat una molt bona segona part, però el gol encaixat de falta directa ha impedit al Juvenil A endur-se la victòria.