JUVENIL A 2 - SAN FRANCISCO 2

El Juvenil A perdona i perd dos punts en el temps afegit

Damm: Òscar, Edo, Gonzalo, Pallás, Kilian, Inés, Enri, Jorge, Cano (Sebbeh, 75'), Lledó, Moha (Pol, 89')

San Francisco: Macià, Pere, Òscar, Pajuelo, Pau García, Adrián, Carrasco, Jover (Fran, 70'), Navalón, Roberto (Llabrés, 65'), Plomer (Guille, 70')

Gols: Cano (1 - 0, 1'), Pau García (1 - 1, 10'), Enri (2 - 1, 50'), Pajuelo (2 - 2, 94')

Targetes: Kilian (21'), Lledó (34'), Jover (35'), Pallás (47'), Óscar (50'), Jorge (84'), Llabrés (87')

Conjunt arbitral: López Carballo, Masoliver Vas, Sanion Arrufat

David M. Guarné, Departament de premsa

Els cervesers han pagat un preu excessiu contra un San Francisco que n'ha tingut prou amb dues jugades a pilota aturada per treure un punt del Feliu i Codina. Els de Parralo s'han avançat dos cops en el marcador, però els balears han aconseguit igualar el resultat en el temps afegit.

El Juvenil A ha començat el partit abans que els visitants. En el minut 1 Cano feia el primer dels cervesers quan, després de controlar la pilota d'esquena a la porteria en rebre una centrada de Jorge, ha batut el porter amb una rematada a la mitja volta que ha posat l'1 - 0 en el marcador. En el minut 8, però, Pau García ha caçat un servei de falta a l'interior de l'àrea cervesera i ha fet l'empat. Amb el marcador reiniciat, els cervesers han patit la pressió del San Francisco en la sortida de pilota, imprecisa en molts moments del partit. Amb tot, el Juvenil A ha dominat les accions ofensives i ha resolt bé els contraatacs rivals. El travesser ha evitat dos gols de Gonzalo, ambdós en rematades de cap del central en jugades a pilota aturada. Moha i Inés també ho han provat amb potents xuts que ha aturat el porter balear.

A la segona part els cervesers s'han mostrat més precisos, i el gol ha arribat en una jugada assajada entre Lledó i Enri en el minut 50. El davanter ha rebut lliure de marcatge i ha engaltat un potent xut des de fora de l'àrea que l'estirada del porter no ha aconseguit aturar. Amb el 2 - 1, el San Francisco ha buscat accions ràpides en atac i els cervesers han buscat el control del ritme de partit, provant de buscar el gol amb joc exterior i amb ràpids contraatacs quan el San Francisco es llençava a camp rival. Ja en temps afegit, l'àrbitre ha assenyalat una rigorosa falta en zona perillosa que ha servit perquè el San Francisco igualés el partit en l'última jugada amb una rematada de cap de Pajuelo al segon pal.

Els de Parralo no han aconseguit sumar els tres punts en un partit on l'efectivitat ha determinat el resultat, i torna a perdre la segona posició, que recupera el Mallorca a falta de cinc jornades pel final de la competició.