JUVENIL A 3 - 2 PEÑA DEPORTIVA

Remuntada per aconseguir la primera victòria

Damm: Pulido, Flavio, Carlos, Arnau (Grifell, 59'), Llinares, Xavi, Aleix (Llivina, 77'), Ricard (Ferran, 74'), Sofian (Patrice, 63'), Àlex, Gaku

Peña Deportiva: Leo, Juli, Aluard, Dani, Kike Tur, Alberto (Soute, 57'), Adri, Pau, Nacho, Moi (Jay, 68'), Kike Santiago

Gols: Adri (0 - 1, 17'), Adri (0 - 2, 32'), Àlex (1 - 2, 34'), Aleix (2 - 2, 38'), Aleix (3 - 2, 52')

Targetes: Arnau (17'), Moi (36'), Xavi (66'), Kike Santiago (84'), Flavio (87'), Gaku (89')

Àrbitre: Ferrero Mansilla

David M. Guarné, Departament de premsa

El Juvenil A ha aconseguit avui la seva primera victòria a la Divisió d'Honor davant de la Peña Deportiva, que s'havia avançat amb un 0 - 2 en la primera mitja hora de partit.

Els de Roger han imposat el seu ritme amb combinacions i bones arribades per les bandes, però han patit el joc directe en velocitat del conjunt visitant, que ha sabut definir amb molt d'encert. Adri, el golejador eivissenc, ha fet el primer aprofitant una pilota llarga per provocar un penal d'Arnau i que ha transformat en el 17. Poc després, en el 32, ha signat el doblet amb una espectacular rematada de cullera. Àlex, que ja havia avisat amb dos xuts des de la frontal aturats pel porter visitant, ha fet el primer creuant amb sang freda la seva rematada després d'una assistència de Carlos, que s'havia endinsat fins a la zona de tres quarts. El mateix Àlex ha provocat el penal que, transformat per Aleix, ha donat l'empat als cervesers abans del descans. Pulido ha evitat amb una espectacular aturada el tercer dels visitants en l'última jugada de la primera part, quan el punta eivissenc havia rematat de cap a boca de gol.

La ràpida reacció del Juvenil A a la primera part ha tingut continuïtat a la segona, en què els cervesers han controlat més el joc i han disposat de diverses ocasions per ampliar la distància. Aleix ha fet el tercer culminant un ràpid contraatac en què el porter ha rebutjat malament el xut de Gaku. Tot i el domini cerveser, en la recta final de partit els eivissencs han posat setge a la porteria local i ha disposat de diverses aproximacions a pilota aturada. Els de Roger han hagut de defensar-se aferrissadament per fer córrer el rellotge.

Exhausts pel desgast que ha suposat l'enfrontament, els cervesers han aconseguit la victòria en aquesta quarta jornada de lliga i s'hauran d'enfrontar al Cornellà en la propera jornada.