JUVENIL A 4 - ATLÉTICO BALEARES 1

El Juvenil A recupera l'efectivitat i sentencia a la primera part

Damm: Òscar, César, Gonzalo, Fabra, Kilian (Kilian, 84'), Inés (Marc, 41'), Enri (Sergio, 70'), Jorge, Cano (Ignasi, 74'), Lledó, Moha

Baleares: Pau, Alorda, Sandro (Dani, 45'), Rafa, Josef (Latorre, 28'), Marcos, Ramon (Juanjo, 53'), Flaqué,Sergio, Álex (Yasir, 45'), Capella

Gols: Capella (0 - 1, 1'), Moha (1 - 1, 6'), Enri (2 - 1, 19'), Gonzalo (3 - 1, 31'), Enri (4 - 1, 36')

Targetes: Lledó (22'), Yasir (51')

Conjunt arbitral: Calle Martínez, González Moreno, Murillo Gallego

(David M. Guarné, Departament de premsa)

El Juvenil A s'ha reconciliat amb la victòria avui en derrotar per quatre gols a un a l'Atlético Baleares. Els visitants s'han avançat en el primer minut de joc aprofitant una errada en defensa, però els cervesers han reaccionat ràpid i han assegurat la victòria en només 45 minuts.

Amb un Juvenil A encara poc revolucionat, els balears han robat una pilota a la defensa per fer el 0 - 1 en una ràpida acció ofensiva. L'elevada pressió i la defensa avançada del conjunt rival, tot i que ha forçat la imprecisió de la defensa cervesera en diverses ocasions, ha permès que els de Parralo trobessin els espais i els hagin aprofitat per perforar fins a quatre cops la porteria. En un inici de partit esbojarrat, els cervesers han aconseguit empatar gràcies a una rematada de Moha al primer toc després d'una centrada d'Enri des de la dreta.

Enri, desafortunat de cara a porta en l'últim partit, també s'ha reconciliat avui amb el gol, el primer després d'una assistència de Cano per batre el porter amb un xut ras. Els cervesers han aconseguit rendibilitzar al màxim el seu joc ofensiu, i pràcticament cada rematada a porta ha estat gol. El tercer l'ha fet Gonzalo engaltant una pilota dividida a l'interior de l'àrea després d'un servei de córner, i el quart ha arribat després que Enri superés el porter per rematar a porta buida posant el 4 - 1 final.

A la segona part, els de Parralo han buscat ampliar la distància al marcador però els balears s'han defensat amb més fermesa. El Juvenil A ha seguit mostrant-se incisiu, especialment des de les bandes, però la contundència de la defensa balear i l'encert del porter, que ha tret dos perillosos xuts d'Enri i Cano, han evitat el cinquè dels cervesers. Amb un joc més reposat que a la primera part, el Juvenil A ha imposat el seu ritme i s'ha defensat bé dels contraatacs rivals. La segona part ha finalitzat sense cap altre gol i els de Parralo no han hagut de patir per una victòria que ha quedat segellada al descans.

Amb els tres punts d'avui, els cervesers segueixen a roda de les primeres posicions de la taula i empaten a punts amb el tercer de la taula, el FC Barcelona. La setmana vinent els de Parralo s'enfronten al San Francisco amb l'objectiu de retrobar la imbatibilitat que els ha caracteritzat a les primeres jornades de lliga.