JUVENIL A 5-0 NÀSTIC

Invictes

CF Damm: Álex, Bergé (Flavio, 77’), Morell, Joel, Granero, Ramon, Suárez (Karim, 59’), Molina, Luis (Jose Enrique, 61’), Martín (Esteban, 46’), Aitor.

Club Gimnàstic de Tarragona: Pol, Guillem, Edgar, Roger (Alfredo, 65’), Joaquín, Eric, Román (De las Heras, 46’), Hugo, Iñaki, Albert (Osqui, 46’), Santi (Aleix, 70’).

Gols: 1-0 Luis (6’), 2-0 Ramon (22’), 3-0 Aitor (69’), 4-0 Bergé (71’, pen.), 5-0 Jose Enrique (83’).

Targetes: Roger (7’), Suárez (55’), Edgar (71’), Iñaki (81’). Expulsat Alfredo amb vermella directa al minut 76.

Àrbitre: Aguilar Prat.

Partit corresponent a la jornada 3 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona.

Ignasi Cardó, cap de premsa

Tres punts i boníssimes sensacions pel Juvenil A de la Damm, que s’ha imposat aquesta tarda al Nàstic de Tarragona amb un contundent 5 a 0.

Els cervesers no han donat cap opció als tarragonins i han dominat el partit de principi a fi. Luis ha obert el marcador ben d’hora, al minut 6, en aprofitar una deixada d’Aitor per connectar una fuetada que ha anat directa a l’escaire.

El conjunt vermell ha generat una gran quantitat d’ocasions durant tot el partit, arribant amb proximitat a l’àrea rival i finalitzant totes les jugades. De fet, els locals haurien pogut signar un resultat més ampli d’estar més encertats.

El segon gol ha arribat a pilota aturada. Molina ha picat una falta i Ramon ha entrat amb tot per rematar amb el cap dins l’àrea i doblar l’avantatge. Els cervesers han afluixat una mica el ritme en el tram final de la primera part, el Nàstic ha fet un pas endavant i ha sortit a camp contrari, però no ha aconseguit materialitzar cap jugada amb perill real.

Els de Martín Posse han entès que no podien abaixar la intensitat i han tingut dues ocasions claríssimes a la represa. Aitor i Esteban, amb dos xuts secs, s’han topat amb el porter visitant.

Aitor acabaria trobant la recompensa del gol més tard, a partir d’una centrada de Jose Enrique per banda dreta que el davanter ha resolt amb una rematada de cap picada. En les accions posteriors, Karim ha enviat un xut al pal i Bergé ha sigut objecte de penal quan intentava regatejar. Ell mateix s’ha encarregat de convertir-lo en el quart gol de la tarda.

Amb el partit sentenciat, Jose Enrique s’ha unit a la festa marcant el cinquè, rematant cap dins una centrada de Granero al primer pal.

La Damm signa un inici de lliga immillorable, amb tres victòries, vuit gols a favor i cap en contra. La setmana que ve disputarà el partit de la jornada a la Dani Jarque contra l’Espanyol.