JUVENIL A 5 - RODA 4

Victòria agònica en un partit farcit de sorpreses

Damm: Cobo, Diego, Pau Mas, Casas, Killian, Eric, David (Monsó, 84’), Merino (Belana, 74’), Juan Pablo, Mateo i Doncel (Urbina, 76’)

Roda: Ximo, Migue (Pablo, 45’), Raúl, Bádenas, Rafa, Ramiro, Juan (Simón, 45’), Rodrigo (Gerard, 57’), Pibe (Genís, 80’), Belizón i Alfonso

Gols: 1 – 0 Doncel (12’), 2 – 0 Merino (18’), 3 – 0 Doncel (44’), 4 – 0 Juan Pablo (56’), 4 – 1 Pibe (66’), 4 – 2 Pibe (70’), 4 – 3 Pablo (71’), 4 – 4 Simón (73’), 5 – 4 Belana (88’)

Targetes grogues:

Damm: Monsó (86’)

Durant la prèvia del partit, s’ha dedicat un minut de silenci a Carmen Soria, mare del president de la Unió Atlètica d’Horta, traspassada recentment. Tot seguit, l’àrbitre ha xiulat l’inici i la Damm ha golejat al Roda durant la primera part. A la represa, no obstant, ha aconseguit igualar el marcador en qüestió de minuts. Finalment, la Damm ha marcat l’eufòric gol de la victòria poc abans d’acabar la contesa. Tota una experiència futbolística pels tècnics i jugadors cervesers, que mantenen la cinquena posició de la taula amb 21 punts i se situen a un del Mallorca.

El partit ha començat amb dos debutants de la Damm sobre la gespa: Diego a la defensa i Killian al mig, generant algunes ocasions de perill. Un xut de Juan Pablo, que gairebé entra dins la xarxa, i una pilota que Doncel ha estavellat contra el pal, han estat la prèvia al primer gol de la Damm: Doncel ha enviat amb suavitat l’esfèrica dins la xarxa, gràcies a una genial combinació entre Mateo i Juan Pablo. Minuts després de la celebració, Merino ha estat l’autor del segon gol. Aquest cop, a partir d’una combinació entre Mateo i Doncel. L’equip visitant ha ocasionat perill des del córner, però ha topat amb Cobo i la defensa cervesera. La Damm ha seguit atacant fins que Doncel ha marcat el doblet poc abans de la mitja part.

Quan els jugadors han sortit cap al vestidor, el resultat convidava a la satisfacció. La segona part ha començat amb un Juvenil A atent, que ha seguit amb energia fins obtenir el quart gol. Juan Pablo l’ha enviat rasa i col·locada al fons de la porteria. Tot s’ha capgirat a partir del minut 66, quan Pibe ha aprofitat un moment d’aldarull dins l’àrea local per fer entrar el Roda dins el partit. Quatre minuts després del gol, el primer que marca el jugador del Roda aquesta temporada, ell mateix ha marcat el segon i, en un obrir i tancar d’ulls, Pablo i Simón han aconseguit igualar el marcador. Un moment emocional pel Juvenil A –asseguraven els entrenadors de la Damm– en què el Roda ha sabut aprofitar els dubtes de l’equip cerveser. També ha influït –afegien– una major possessió de pilota per part del rival i el cansament físic que han patit els de la Damm durant el segon temps. La victòria, en qualsevol cas, ha estat cervesera, gràcies a l’oportuna acció de Cobo, que ha guanyat un cara a cara a Simón, i el gol de Belana, dos minuts abans de començar el descompte, governat pels crits del públic, on la tensió ha estat màxima. Patiment i eufòria en un partit d’allò més didàctic.