MALLORCA 3 - JUVENIL A 1

Dos lesions i un accidental gol en pròpia han allunyat a la Damm de la victòria en un partit plujós contra el Mallorca

Mallorca: Steven, Sastre, Lucas, Carrillo, Juan, Ivan, Ángel, Damià (Paez, 81’), Agus (Gabi, 67’), Jou (Chechu, 73’) i James.

Damm: Cobo, Navarro (Mateo, 5’), Mas, Casas, Guille, Eric, David (Juan Pablo, 70’), Merino, Joel (Monsó, 52’), Fortià (Belana, 81’) i Doncel

Gols: 1 – 0 Jou (28’), 1 – 1 David (30’), 2 – 1 Mas (pp) (66’) i 3 – 1 James (71’)

Targetes grogues:

Damm: Mas (59’) i Belana (88’)

El fred, la pluja i un terreny amb males condicions van ser els dolents de la pel·lícula en el partit que es va disputar aquest dissabte entre el Juvenil A i el Mallorca. Els cervesers van sortir al camp ben preparats, però Navarro va patir una lesió en el minut 5 i va haver d’abandonar la gespa. Mateo el va substituir. L’equip va generar algunes oportunitats de perill. La millor, una de Joel rematant amb el cap una centrada de David que quasi entra dins la porteria. Per altra banda, el Mallorca va estar especialment perillós. S’acostava amb freqüència a l’àrea visitant, però no aconseguia finalitzar les jugades. Jou va estar a punt de marcar engaltant l’esfèrica amb el peu des de l’àrea petita. Finalment, els locals van estrenar el marcador amb un gol d’aquest davanter.

Esplèndida fou la resposta de la Damm, que va reaccionar amb rapidesa i eficàcia empatant el resultat. Apoderant-se d’una pilota dividida, els cervesers van fer un seguit de passades i un bon canvi de joc a David, que va regatejar un defensa rival i no va perdonar. Un potent xut creuat des de la cantonada de l’àrea va enviar la pilota al fons de la xarxa.

L’inici de la segona part va recordar força al de la primera. Minuts després que els jugadors sortissin al camp, la Damm va tornar a patir una lesió. Monsó va haver de substituir a Joel, autor del doblet en el partit contra el Menorca. Ambdós equips van seguir lluitant per desempatar, però, de sobte, tot es va precipitar. Mas, intentant refusar una centrada rival amb el cap, va marcar un accidental gol en pròpia porta. La Damm encara tenia temps per refer-se, però la mala sort va donar forces al Mallorca, que no va tardar en anotar el tercer. Per altra banda, Cobo va tornar a demostrar que segueix ‘on fire’ en cada partit. Els seus refusos al llarg del segon temps van impedir un resultat més ampli. El Juvenil A manté la cinquena posició de la taula, però ha d’espolsar-se el desànim i centrar-se en el partit del proper cap de setmana contra el Roda. Millors dies vindran!