RAYO VALLECANO 2 - JUVENIL A 1

El Juvenil A vol viure una remuntada al Feliu i Codina

Els cervesers, que han hagut de jugar mitja part en inferioritat numèrica, han acabat perdent el partit en dues jugades gairebé consecutives en els minuts finals.

Rayo: Javi Ruiz, Quirós, Akieme (Viso, 85'), Poblete, Nico (Álvaro, 74'), Clavería, Quique (Pajuelo, 68'), Pep, Juancho (Uche, 89'), Montiel (Feuillassier, 68'), Shafa

Damm: Vito, Diego, Joel, Lucas, Inés (Kilian, 87'), Alfred, Edu (Marc, 77'), Max, Lledó, Doncel (Gonzalo, 81')

Gols: Arnau (75', p.p.), Feuillassier (88'), Juancho (89')

Targetes grogues: Quirós (31'), Pep (37'), Lledó (38', 48'), Javi Ruiz (38'), Quique (40'), Vito (44'), Clavería (65'), Viso (73'), Marc (89')

Targetes vermelles: Javi Ruiz (75')

Conjunt arbitral: Iglesias Melón, Vázquez Martínez, Fojo Rodríguez

El Juvenil A ha tornat a demostrar que competeix al més alt nivell en aquesta Copa del Rei. En un partit que ha anat augmentant en intensitat a mesura qu passaven els minuts, els de Parralo han plantat cara a un Rayo Vallecano que ha fet una excel·lent temporada. Els cervesers, que han patit l'expulsió de Lledó a l'inici de la segona part, s'han avançat en el marcador gràcies a un penal que ha transformat Arnau. El Juvenil A s'ha mostrat superior en moltes fases del partit i ha sabut gestionar la inferioritat numèrica teixint una xarxa defensiva que el Rayo no aconseguia penetrar. Amb l'esgotament dels minuts finals, els locals han aconseguit capgirar el marcador amb dues jugades d'estratègia gairebé consecutives.

Amb el recolzament, un cop més, de la viatgera afició cervesera, els jugadors han sortit al camp molt mentalitzats. Durant els primers quinze minuts, semblava que ambdós equips mesuraven les respectives forces amb prudència. El Rayo s'ha fet seva la possessió de la pilota durant els primers minuts, tot i que sense gaire perill. El Juvenil A, un cop aclimatat a les condicions del camp, ha començat a superar línies defensives i a trenar jugades d'atac. El Rayo, com a resposta, ha fet un pas endevant i ha llençat una pilota que ha sortit fregant el travesser.

La primera ocasió clara ha arribat per la banda dreta de l'atac cerveser, a deu minuts del descans, quan Alfred ha capturat una pilota dividida i ha encarat el porter, Javi Ruiz, que li ha acabat guanyant l'un contra un. No ha estat l'única ocasió abans del descans. Al 44, la defensa local ha aconseguit robar-li una rematada a boca de canó a Alfred, després d'una bona combinació entre Lucas i Lledó per la banda esquerra.

La defensa i la porteria cerveseres també han estat molt atentes a la primera part per desarticular les ofensives rivals, especialment en l'última jugada d'atac abans del descans en la qual Vito ha estat molt encertat en l'un contra un amb el davanter local.

La intensitat de la primera part, durant la qual s'ha vist un joc molt contundent i diverses amonestaciones, ha tingut continuitat a la segona. Lledó ha estat expulsat per doble amonestació -la primera, per protestar a la primera part- en interposar-se en la trajectòria de la pilota durant la posada en joc d'una falta. Amb inferioritat numèrica i quaranta minuts encara per jugar, el Juvenil A ha replegat línies, deixant Alfred com a únic punta i corcó de la defensa rival en cada jugada de contraatac.

Tot i la situació favorable, el Rayo no aconseguia superar la defensa cervesera i les ocasions més clares han estat pel conjunt de Parralo. Diego, primer, i Joel, després, han provat de marcar, sense èxit. Al minut 75, Alfred s'ha endut una pilota en velocitat, ha travessat mig terreny de joc deixant enrere l'avançada defensa rayista i ha rebut falta dins l'àrea del porter, Javi Ruiz, que ha estat expulsat, ja que era l'últim home de la defensa. El penal, que ha transformat Arnau com és habitual, ha donat l'avantatge als cervesers i ha igualat numèricament l'encontre.

A la desesperada, el Rayo s'ha llençat a buscar la remuntada. La insistència local finalment ha tingut premi. Primer, rematant una pilota que ha quedat dividida a l'interior de l'àrea després del llançament d'una falta, al minut 88. Un minut després, la rematada de cap de Juancho, el davanter centre del Rayo, ha acabat posant el 2 - 1 final al marcador.

Els cervesers tornen cap a casa havent merescut un millor resultat, després d'haver realitzat un gran partit tant en l'àmbit defensiu com ofensiu. Amb un resultat molt obert, el Juvenil A prepara la remuntada al Feliu i Codina, amb l'empenta de la seva afició.