Sant Andreu: Joan Fernández, Max Espígol, Sergi Almirall, Joel Sierra, Carlos García, Kevin Alarcón, José González, Juanjo Navarro, Carlos Martínez, Alberto García, Joel Armengol

Damm: Óscar, Edo, Gonzalo, Fabra, Eudald (Julio, 45'), Inés, Enri (Sergio, 90'), Jorge, Cano, Sebbeh (Marc, 45'), Moha

Gols: Cano (0 - 1, 20', 0 - 2, 73')

David M. Guarné, Departament de premsa

El Sant Andreu no ha volgut fer cap concessió en aquesta segona part i ha plantejat un partit intens per buscar l'empat en els primers minuts de joc. En un duel molt igualat en el primer quart d'hora de partit, el joc ha obviat el mig del camp i s'ha convertit en un intercanvi de cops. Ambdós porters han estat clau perquè el marcador no es revolucionés. Per part dels cervesers, el perill ha arribat de les botes de tots els davanters. Primer Moha, de falta directa i després Enri, intentant superar el porter per dalt, han gaudit de bones ocasions. Però ha estat Cano, rematant de cap un servei de falta en el 28, qui ha posat el 0 - 2 en el marcador. El Sant Andreu, lluny d'abaixar els braços, ha apostat per un plantejament més ofensiu i hauria pogut retallar distàncies si Óscar no hagués estat providencial aturant la rematada rival a 5 minuts pel final. Els de Parralo han sabut administrar l'avantatge i s'han endut els tres punts del Narcís Sala en aquesta segona part crucial per les aspiracions cerveseres.