ZARAGOZA 3-2 JUVENIL A

Frenats pel vent aragonès

Real Zaragoza: Azón, David Vicente, Javier Marcén, Castillo (Marc Aguado, 46’), Subías, Carrasco, Carlos Vicente, Escuin, Baselga, Soro, Jorge Pérez (Pepo, 72’).

CF Damm: Pulido, Flavio, Carlos, Arnau, Roig (Grifell, 3’), Ferran (Llivina, 85’), Aleix (Xavi, 73’), Ricard, Sofian (Patrice, 60’), Werick, Àlex.

Gols: 0-1 Àlex (3’), 0-2 Werick (28’), 1-2 Carlos (47, p.p.), 2-2 Carrasco (48’), 3-2 Baselga (83’).

Targetes: Ferran (36’), Jorge Pérez (66’), Xavi (83’), Carrasco (89’).

Àrbitre: Armando Ramo Andrés.

Partit corresponent a la jornada 10 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat a la ciutat esportiva del Real Zaragoza.

Saragossa. Ignasi Cardó, cap de premsa

Els cervesers perden a Saragossa un partit que guanyaven per 0-2 al descans. A la represa, i amb el fort vent en contra, els locals han capgirat el marcador per endur-se els tres punts.

Començava el partit amb sensacions enfrontades pels homes de Roger. El lateral Roig ha patit una lesió als isquiotibials en la primera acció del matx. Grifell s’enllestia a la banda per rellevar-lo quan Àlex ha obert la llauna amb un gran xut que ha entrat per l’escaire.

Amb el resultat en contra i aprofitant la condició de local, el Zaragoza ha controlat la possessió de la pilota, tancant els cervesers a camp propi. Possessió, però, que ha resultat estèril. L’única oportunitat de perill real que ha generat ha estat un cop de cap de Carlos Vicente que ha marxat alt. De fet, els vermells han esdevingut més efectius de cara al gol quan Werick ha fet pujar el segon –el seu quart en quatre partits- al minut 28. Ferran ha recuperat la pilota a la zona de tres quarts i el brasiler ha superat un rival amb una ruleta i s’ha tret un xut potent que ha impactat a l’arrel del pal abans d’entrar.

A la represa, els de Roger han tornat a patir d’un mal endèmic que els acompanya aquesta temporada i han desaprofitat la renda de dos gols a favor en poc més d’un minut. Els aragonesos empataven amb un autogol de Carlos a la sortida d’un córner i amb un gran gol de Carrasco des de fora de l’àrea. El fort vent que bufava al terreny de joc, i que ha estat de cara pels cervesers a la primera part, no ha estat un bon aliat a la segona.

Entrava aleshores el matx en una nova fase, en la qual els locals han imprès un salt qualitatiu en el joc i han creat oportunitats per avançar-se. Tot i això, la més clara ha estat vermella, a les botes de Patrice en un un contra un al 61’. El Zaragoza no ha renunciat a la victòria i ha acabat creant més ocasions i trobant el tercer a les acaballes, obra de Baselga en rematar una centrada lateral a l’àrea petita.

Cop dur pel Juvenil A, que volia endollar-se en una dinàmica positiva. Haurà d’encarrilar-ho la setmana que ve a casa contra l’Unificación Bellvitge.