JF

Competint fins al final

Barça 4-1 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 3 de Preferent Femenina Juvenil, disputat a la CE Joan Gamper i arbitrat pel col·legiat Gómez Castells.

El Juvenil Femení no ha pogut donar la sorpresa a Can Barça i ha marxat amb una derrota més abultada del que realment ha estat el partit. Les cerveseres han resistit a l'inici de les locals, i quan s'han quedat amb superioritat han fet un pas endavant i s'han avançat al marcador. Però la manca d'efectivitat a l'àrea contrària i algunes imprecisions defensives a la pròpia, han condemnat les vermelles, que no han pogut aprofitar el context favorable per puntuar.

Les blaugranes s'han apoderat de la pilota de bon començament i han localitzat el joc al camp de la Damm. Han estat a punt d'avançar-se a la sortida d'un córner, i també Polo ha hagut d'intervenir amb encert en una pilota filtrada que deixava la davantera sola davant seu. Però l'equip, ben ordenat, ha resistit i també ha buscat les seves opcions. La més clara l'ha tingut Rocío al segon pal, però ha rematat per sobre la porteria una centrada d'Ingrid que la deixava sola.

El partit ha tingut un punt i a part amb l'expulsió de la local Martina a la mitja hora de joc. La defensa ha frenat amb falta a Carla Esteban, que encarava porteria, sent l'última jugadora. A partir d'aquí, la Damm ha fet un pas endavant i ha aprofitat uns minuts d'incertesa de les locals per amenaçar porteria contrària i aconseguir el gol. Serna, en una bona pressió, ha recuperat i ha definit amb qualitat davant la portera Rocío.

Les noies d'Ana Barbancho no han pogut aprofitar el context favorable amb el gol i l'expulsió, i han sucumbit a un Barça que tot i jugar amb deu no ha patit. Carla Esteban podria haver ampliat l'avantatge just després, però li han tapat el xut i qui ha acabat fent gol ha estat Clara Serrajordi, que ha aprofitat una imprecisió en una centrada a l'àrea per posar el cap i fer l'empat just abans del descans.

A la tornada, ocasió clara de nou per recuperar l'avantatge. Lydia ha fet una bona acció i ha filtrat la pilota per Elsa, però la portera ha desviat la seva rematada a córner. Tot i això, les vermelles no han pogut aprofitar la superioritat numèrica per sotmetre a les blaugranes, i, en canvi, les locals s'han sabut adaptar per continuar portant el pes del matx i generant oportunitats.

Un altre cop a pilota aturada, aquest cop en un llançament de falta directa des de lluny de Lorena Cubo, el Juvenil Femení ha encaixat el segon gol. Quedaven vint minuts per davant, però a l'equip li ha costat trenar accions d'atac. Les cerveseres, això sí, han competit i han tingut opcions de puntuar fins al final. Aina, en una de les últimes jugades, ha arribat a rematar una pilota solta dins l'àrea, però no li ha pogut donar bona direcció i l'ocasió s'ha perdut.

Les locals, en canvi, no han perdonat. Noa Ortega ha recuperat en una pressió alta i ha batut a Polo en l'u contra u per posar la sentència, i Kautar ha ampliat la diferència al marcador ja al temps d'afegit.

El Juvenil Femení encara no coneix la victòria després de tres jornades de lliga, i en un inici de campionat molt exigent, rebran dissabte vinent l’Europa a les 12h a Horta.