JF

Creient-hi fins al final

JUVENIL FEMENÍ 3-2 Igualada

Jordi Pineda, departament de comunicació / Fotografies de David Torre.

Partit corresponent a la jornada 21 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM Teixonera Vall d’Hebron i arbitrat pel col·legiat Carballo Vázquez.

Amb un pèl d'èpica i tot, però el Juvenil Femení ha acabat sumat tres punts importants davant l'Igualada en un partit competit que se li ha complicat als minuts inicials malgrat avançar-se ben d'hora al marcador. Les cerveseres, que han dominat sobre la gespa però els ha costat arribar amb perill a l'últim terç del camp, han tingut més presència a l'àrea contrària a la segona meitat i s'han encomanat al lideratge de la capitana Núria Pon per acabar remuntant als últims deu minuts amb dos cops de cap a boca de canó que han tret a relluir l'orgull d'aquest equip.

I això que les coses s'havien posat molt de cara només començar, quan Judith Mirón ha aprofitat una pilota solta dins l'àrea per obrir la llauna després d'una gran jugada de Sofi per la banda dreta que prèviament havia rematat Ari Lozano al travesser. Però en l'acció següent, una imprecisió entre Carla i Yaiza ha permès a les visitants empatar ràpidament i els ha donat empenta per capgirar el marcador. Només sis minuts més tard han aconseguit l'1-2 amb un xut potent d'Anna Itziar des del mig del camp que ha sorprès de nou a Yaiza i ha suposat una gerra d'aigua freda per les de l'estrella, que en dues accions puntuals han vist com se'ls hi girava la sort.

Era tot just el segon cop que havien d'afrontar un partit a La Teixonera anant per darrere al marcador aquesta temporada, però les noies de Pitu Romero han buscat la reacció i a l'equador del primer temps Cris ha tingut la més clara amb un cop de cap al segon pal que ha sortit per sobre el travessar. L'equip, de fet, ha marxat al descans trepitjant molt més camp contrari i demostrant ja bones intencions de cara a porteria, tot i que les millors accions han arribat a la represa.

Paula ha avisat primer rematant amb el cap a pilota aturada i poc després, una centrada d'Ari Lozano des del perfil esquerre s'ha passejat per davant de la línia de gol sense que ningú la pogués empènyer i s'ha estavellat al pal. Paula, de nou amb el cap, ha tingut una altra ocasió claríssima per empatar, però la seva rematada no ha trobat direcció a porteria i, en un matx on l'Igualada defensava el resultat amb dents i ungles i esperava opcions per sortir amb velocitat, també ha hagut d'aparèixer Yaiza a falta de deu minuts pel final per salvar el tercer que hagués estat definitiu.

La intervenció ha estat el preludi d'un 2 a 2 que ha començat precisament a les seves botes. Una bona combinació entre Brao i Núria Pon per la banda esquerra ha desembocat en una centrada d'Ari Lozano des del costat oposat que la capitana ha finalitzat al segon pal amb un cop de cap sobre la línia. Un gol que ha permès a les locals creure-hi i que, amb el permís de Yaiza, que ha tornat a ser providencial en un final totalment trencat, han aconseguit donar la volta a l'electrònic quan només faltaven quatre minuts pel final.

La connexió Brao-Pon ha tornat a sorgir efecte i en un córner tens i precís servit per la lateral, la capitana s'ha fet lloc dins l'àrea per rematar amb el cap a boca de canó i desfermar l'alegria de La Teixonera. Una alegria que podria haver arrodonit Laia al temps d'afegit amb el quart gol, però la seva rematada s'ha topat amb la intervenció d'Èric.

Així doncs, el Femení torna a guanyar i a falta de la resta de resultats de la jornada, se situa tercer amb 45 punts. La setmana vinent repetirà com a local a La Teixonera rebent la visita del Women Soccer School (18.30 h).