Decideixen els detalls

Juvenil A 1-2 Espanyol

El Juvenil A es queda sense puntuar en un partit exigent i a la vegada molt igualat. Els detalls han acabat marcant la diferència, tot i que la imatge dels cervesers ha estat bona i han tingut opcions d'aconseguir un resultat millor.

Condicionats pel gol inicial

Només arrencar, Alcaide ha intentat aprofitar una centrada lateral a la mitja volta, però el xut li ha sortit mossegat i l’ha aturat fàcil el porter. Més efectiu l'Espanyol a l'altra àrea, que en la següent acció s'ha avançat amb un cop de cap de Mateo. Contratemps pels vermells al minut tres, perquè com la setmana passada al camp del Barça, els obligava a anar per darrere al marcador amb tot el partit per endavant.

Joan ha buscat la rèplica amb un xut alt, però l'Espanyol ha continuat arribant amb més perill. Adriano ha aparegut segur per desviar un xut d'Alejandro, i s'ha tornat a estirar poc després per evitar el segon de Mateo amb un tir des de fora l'àrea. Alex ha avisat amb una rematada rebotada en les cames d'un defensa, i Alex i Alcaide no s'han acabat d'entre entre ells minuts més tard. Adriano, un altre cop, ha hagut de treure una gran mà per desviar a córner la rematada de Lluc.

La igualtat no acaba reflectida al marcador

A la represa els cervesers han generat molt més perill i han trobat el premi del gol. En una acció on l'Espanyol no ha acabat de ser prou contundent, Alex ha recollit la pilota dins l'àrea i ha assistit enrere per l'arribada d'Adri, que ha definit a plaer. Un gol que tornava la igualtat al marcador en un partit que sobre la gespa ja ho estava sent tant o més.

A partir del gol de l’empat, la Damm ha gaudit dels seus millors minuts, però Rubén ha aprofitat un refús a l'àrea petita a falta d'un quart d'hora pel final per tornar a avançar al seu equip. Els cervesers no han deixat de creure-hi, però ja no han passat gaires coses més abans del xiulet final. Dissabte vinent a les 16 h de la tarda, nova oportunitat per tornar a sumar de tres al camp del Ràcing Zaragoza.