JB

Derrota passada per aigua

Costa Brava 2-1 JUVENIL B

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 24 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Camp de Futbol Municipal de Santa Cristona d'Aro i arbitrat pel col·legiat Cobos Pujol.

Domini i bon futbol que, un cop més, no han tingut recompensa. El Juvenil B s'ha fet amb el control de l'esfèrica davant un Costa Brava defensiu que s'ha tancat al seu camp, però tot i ser superiors i aconseguir trencar l'ordre dels locals en més d'una ocasió, els nois de Genís Sampitero han tornat a cedir en un duel on han fet mèrits per merèixer molt més. Dos gols en accions aïllades a l'inici de cada meitat han castigat en excés els cervesers, que per contra no han pogut materialitzar les seves ocasions.

L'equip ha saltat al rectangle de joc amb la idea de ser protagonista i des del principi s'ha fet amb la iniciativa, afiançant-se a camp contrari i movent la pilota amb criteri davant un equip que concedeix pocs espais. Però ben d'hora ha rebut la primera gerra d'aigua freda, quan al minut 10 una imprecisió de la línia defensiva ha deixat a Arnau Trujillo en una situació franca per definir des de la frontal de l'àrea.

El gol no ha trastocat les bones intencions dels de l'estrella, ni tampoc la forta pluja que queia sobre el camp de futbol de Santa Cristina d'Aro. L'equip ha seguit amb el mateix tarannà i Pachón i Derek, amb dos xuts des de fora l'àrea, han mostrat els primers indicis de reacció. Els locals han respost amb una transició ràpida que han acabat culminant per sobre el travesser, però la Damm ha continuat tenint les millors i de nou Pachón, amb un xut potent que ha sortit fregant al pal, i Juan amb una rematada molt alta, han estat a prop d'igualar el marcador.

I de tant provar-ho, al final ha arribat. Pachón, a la recta final de la primera meitat, ha aprofitat un córner servit des del perfil dret per rematar de cap amb potència des del cor de l'àrea i enviar la pilota al fons de la xarxa. Un gol que feia justícia al que s'estava veient sobre la gespa i que ha enviat el duel amb taules al descans.

Només tornar de vestuaris Juan Piera ha tingut l'1-2 a les seves botes, però en l'u contra u el porter li ha guanyat la partida i ha enviat la pilota a córner. I és que en la línia que havia mostrat a la primera meitat, l'equip ha seguit treballant bé sobre la gespa i apropant-se amb intenció a la porteria rival. Però de nou en una arribada aïllada, aquest cop en una segona acció d'un córner, els locals han aprofitat una pilota solta a la frontal per tornar a decantar el marcador a favor seu amb un xut de Pouget que després de rebotar en un defensor ha canviat la seva trajectòria i s'ha introduït a la porteria d'Aljama.

Amb els pas dels minuts, el Costa Brava cada cop s'ha anat enfonsant més i l'equip ha buscat amb totes les seves forces un empat que no ha arribat. Derek l'ha tingut just després del gol amb un tir creuat que ha marxat per molt poc, i també Juan s'ha quedat a prop amb una rematada des de l'àrea petita que no ha pogut connectar bé.

Amb el camp cada cop més moll per la pluja intensa i amb dificultats inclús perquè la pilota pogués rodar amb normalitat durant els últims vint minuts, els de l'estrella han buscat també el gol a través de centrades laterals i en accions d'estratègia, però tot i trepitjar l'àrea amb insistència s'ha resistit.

Dennis n'ha tornat a tenir una de clara a falta de poc més de cinc minuts pel final rematant al segon pal una centrada rasa, i després de dues accions molt clares dels locals al temps d'afegit amb el matx ja totalment trencat, Derek també s'ha quedat a prop amb una bona jugada individual que no ha pogut culminar amb encert.

Al final, nova derrota del Juvenil B, que tot i competir bé i ser millor que el rival s'ha tornat a quedar sense premi. Dissabte vinent rebrà a Horta el Manlleu (18 h), cuer de la categoria, amb l'objectiu de tornar a sumar tres punts que li permetin revertir la dinàmica.