L'equip després d'un gran partit

Els primers tres punts de la temporada!

Reus 0-1 Juvenil A Femení

El Juvenil A femení va començar una nova temporada a Preferent Juvenil amb un resultat immillorable a un dels camps més complicats de la categoria. Les noies d'Ana Barbancho han sabut estar a l'altura d'un partit molt intens on els dos equips s'ho han deixat tot a la gespa.

Un partit molt disputat

Durant tota la primera part cap dels dos equips han sigut capaços de dominar la pilota amb claredat, fent que el joc es limités a molts duels on les cerveseres han igualat la intensitat de les locals en tot moment.

Tot per decidir a la segona part

No ha sigut fins a la segona part que les vermelles han començat a sentir-se més còmodes sobre la gespa i a imposar el seu estil de joc per sotmetre a les rivals i començar a generar ocasions i situacions de perill, com un xut de Nora que s'ha trobat amb el travesser.

Finalment, ha sigut al minut 65 on Sara Prat després d'una bona acció ha aconseguit trencar la igualtat al marcador i posar el definitiu 0-1.