JB

Empat intens

JUVENIL B 1-1 Badalona

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 18 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Gómez Meneses.

El Juvenil B ha començat la segona volta sumant un punt. Els nois de Genís Sampietro, que encadenen ja cinc jornades consecutives puntuant i són a tan sols un del lideratge, s'han trobat al davant un Badalona intens i incisiu en un partit que ha estat molt competit sobre la gespa d'Horta. Els cervesers han alternat fases de més domini amb d'altres on els visitants també han buscat les seves opcions, i tot i avançar-se i disposar de bones oportunitats per a segellar els tres punts, finalment els blaus han pogut igualar l'electrònic al tram final a través d'un llançament de falta directa inapel·lable per Aljama.

Les primeres ocasions del matx han estat per un Badalona que ha buscat primer fer mal a la contra després d'una recuperació a camp propi i que tampoc ha pogut culminar amb èxit una acció d'estratègia que ha acabat marxant fora per poc. Els cervesers han respost amb la mateixa empenta, i en un inici intens de partit, Mark Patrick ha vist com li anul·laven un gol al minut deu per fora de joc prèvi. Delgado, just després, ho ha tornat a intentar amb un xut a la mitja volta dins l'àrea que ha hagut de repel·lir el porter Marc Arnau amb els punys, i els vermells encara han encadenat una tercera ocasió gairebé consecutiva amb una internada de Pol des de la banda dreta que ha acabat amb un xut creuat que ha refusat de nou Marc Arnau.

Davant un Badalona molt intens en la pressió i ordenat en defensa, als cervesers els ha costat trobar la fluïdesa d'altres dies i els visitants també han disposat de bones oportunitats per marcar, sobretot a pilota aturada i en transicions. La més clara, a la mitja hora de joc, quan han enviat una pilota al pal, i quatre minuts després Aljama ha hagut d'intervenir amb una gran aturada. Però just aleshores ha aparegut Mark Patrick, tot just en el segon partit que juga amb el Juvenil B, per culminar amb el cap la centrada de Nil des de la banda esquerra i obrir el marcador quan més ho necessitava l'equip.

Encara abans del descans, una ocasió per cada banda. Primer Pol ha estat a punt de rematar a boca de canó una bona centrada de Derek, però el defensa ho ha evitat en última instància enviant la pilota a córner, i al darrer minut Aljama ha acabat resolent amb encert una acció enrevessada dins l'àrea.

A la represa el partit no ha variat en excés el seu guió i ambdós conjunts han continuat buscant les seves opcions a través de dos estils molt diferents. Jan Coca, amb el minut seixanta complert, ha aprofitat una pilota solta a la frontal de la petita per posar el cap, i a punt ha estat de sorprendre al porter. També ho ha intentat just després Mark Patrick amb una centrada benintencionada que s'ha passejat perillosament per davant la porteria sense trobar rematador, i el davanter del Juvenil C ha acabat tenint les dues millors accions al tram final del partit, primer amb un xut potent des de la frontal que ha pogut blocar el porter, i posteriorment amb un mà a mà que ha acabat definint per sobre el travesser.

El Badalona també ha seguit aproximant-se amb perill a la porteria del Juvenil B i en la més clara ha obligat de nou Aljama a realitzar una magnífica intervenció després d'una rematada a pocs metres de la línia de gol. El porter cerveser, però, no ha pogut fer res quan faltant cinc minuts pel final Alex Muñoz ha executat amb molta qualitat un gran xut de falta directa des de la frontal que ha superat la tanca defensiva i ha acabat al fons de la xarxa.

Amb orgull, els de l'estrella ho han seguit intentant i han estat a punt de trobar el 2-1 en un córner a l'afegit, però finalment el marcador ja no s'ha mogut més. En un partit on també ha debutat Pol Elías del Juvenil C i ha reaparegut Pedro després de superar una lesió de tres mesos, els vermells sumen un punt abans d'afrontar la visita al camp del Barça.