Golejada per afrontar el que ve

Cerdanyola 1-7 JUVENIL A

Cerdanyola del Vallès. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 20 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat a la ZEM Les Fontetes i arbitrat pel col·legiat Rius Riu.

El Juvenil A s’ha regalat un festí de gols a Cerdanyola en una exhibició futbolística on ha exercit el seu domini des del xiulet inicial. Els homes de Luis García han encarrilat la victòria amb el 0-2 al descans i han sentenciat amb deu minuts estel·lars a la represa per sumar tres punts més i consolidar-se com el tercer equip més golejador de la categoria.

Ha estat un partit molt plàcid, el més controlat de tota la temporada pels cervesers, que han localitzat el joc a camp contrari durant els noranta minuts i han avassallat a ocasions a un conjunt local que només ha pogut centrar-se a defensar per intentar aturar les internades dels vermells.

El guió del matx, però, podria haver estat diferent si els vallesans haguessin encertat en una combinació entre Sergi Barjuan i Herruzo que Nil ha aturat molt atent. Just després, Aliou ha obert la caixa dels gols al minut cinc caçant un refús dins l’àrea després d’una gran jugada col·lectiva.

El davanter d’origen africà podria haver repetit en una acció on la rematada li ha marxat desviada, però no trigarien a doblar l’avantatge els visitants. Yeray ha buscat Dani amb una gran passada en profunditat i el migcampista ha contemporitzat per trobar el moment precís per efectuar el xut, que ha entrat ras al pal curt del porter.

El mateix Dani ha estat a punt de tornar a marcar en l’acció posterior, tornant a aparèixer des de segona línia castigant l’esquena dels centrals, però el porter li ha refusat la rematada. No satisfeta amb els dos gols que reflectia el marcador, la Damm ha continuat atacant l’àrea rival i ha concentrat el joc en zona ofensiva, remenant l’esfèrica d’un costat a l’altre, generant moviments de superioritat i atacant els espais amb molta intenció.

El Cerdanyola, tancat a camp propi, ha modificat el sistema per intentar minimitzar el perill dels visitants. Ha estat un intent en va, ja que els cervesers han fet gala de la seva ambició per marcar més gols i guanyar confiança de cara als pròxims reptes que hauran d’afrontar.

A les acaballes de la primera meitat, Júnior ha fregat el gol impactant una centrada de Vega al cor de l’àrea, però el remat ha marxat alt. El porter local sí que ha hagut d’intervenir en una pilota enverinada que s’ha originat amb un nou desplaçament de Yeray i que hauria suposat el tercer. Un tercer gol que tampoc ha arribat en aquesta doble oportunitat claríssima d’Almansa i Aliou que l’arquer ha impedit amb dues grans aturades.

El Juvenil A ha afrontat la segona part amb la necessitat de mostrar contundència i sentenciar el matx per la via ràpida abans de partir cap ensurt. Una brillant acció coral que malauradament no ha entrat ha obert la veda al vendaval ofensiu visitant.

Al minut 49’, Vega ha assistit Aliou amb una bonica passada de cullera perquè l’atacant superés un defensa i rematés cap a dins. El davanter, amb ganes de més, ha deixat el partit vist per sentència tres minuts més tard culminant una jugada personal d’Almansa, que s’ha anat desfent de rivals i ha acabat assistint Aliou perquè marquès un hat-trick que el situa com a màxim golejador del grup III de Divisió d’Honor Juvenil amb onze dianes.

Júnior s’ha sumat a la festa amb dos gols de cap que han recompensat el seu esforç a la gespa. El primer, després d’una gran assistència del juvenil de primer any Marc Delgado, que ha llegit la desmarcada del seu company per servir-li el gol.

Entremig, l’excerveser Hamza ha tingut temps per fer el gol de l’honor del Cerdanyola aprofitant una recuperació després de pèrdua i clavant l’esfèrica a l’escaire des de la frontal. Els locals han mirat de treure el cap finalitzant una nova acció després de pressionar la sortida de pilota visitant, però Nil ha aturat amb bons reflexos.

I just després, Júnior signaria el seu doblet culminant una jugada individual d’Almansa, arrencant un cop més des de banda esquerra, per continuar engreixant el marcador. L’extrem trobaria també el camí del gol acabant una combinació amb Vega, que ha repetit assistència picant la pilota per damunt de la línia defensiva vallesana.

Inclús Lobo, amb una internada partint des del mig del camp ha volgut deixar el seu gol per a la posteritat, però el porter li ho ha impedit salvant la rematada sota pals.

Gran resultat i millors sensacions per un Juvenil A que es referma a les posicions capdavanteres i que rebrà l’Espanyol diumenge que ve a les sis de la tarda.