JB

Golejada per recuperar sensacions

JUVENIL B 8-1 Manlleu

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 25 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Sánchez Rico.

Victòria important del Juvenil B, que s'ha imposat a Horta amb molta superioritat al Manlleu. Els nois de Genís Sampitero han posat fi d'aquesta forma a la mala ratxa de resultats en un partit on el bon joc sobre la gespa l'han aconseguit traslladar al marcador fent gala d'efectivitat, sobretot a la segona meitat.

Tot i això, els cervesers han tardat a obrir la llauna en un inici de partit competit on els ha costat crear ocasions tot i portar el domini. Finalment han estat Derek i Pol, de forma gairebé consecutiva, els que han posat en avantatge l'equip, que ha acabat marxant al descans amb un resultat ajustat (2-1) després que els visitants aconseguissin retallar distàncies a l'últim minut mitjançant Manel.

A la represa els vermells han sortit molt millor i han generat accions clares de perill que han pogut aprofitar des de l'inici. Robert, només començar, ha fet el tercer, i uns minuts després Jan Coca ha ampliat l'avantatge amb una diana que ha sentenciat el duel. A partir d'aleshores, amb l'equip amb confiança davant un Manlleu que no ha pogut mantenir el ritme, les arribades i els gols s'han succeït i Julen, Pachón i Sarasa per partida doble han tancat el marcador d'un Juvenil B que no ha estat conformista i ha seguit competint fins al final.

L'equip, que ara és cinquè a la classificació amb 38 punts, visitarà l'Olot diumenge vinent (12.30 h).