CF Damm: Álex, Flavio (Bergé, 74’), Bordas (Morell, 63’), Ramon, Joel, Manu, Esteban (Martín, 70’), Molina, Naranjo, Karim (Suárez, 68’), Luis.

UD Unificación Bellvitge: Aitor, Navio, Jery, Crespo, Riu, Jose (Dani, 70’), Luque (Recasens, 68’), Valero, Morillas (Yassir, 63’), Marcos, Ubon (Gompi, 63’).

Gols: 1-0 Karim (10’), 1-1 Marcos (23’, pen.), 2-1 Luis (55’), 3-1 Luis (68’).

Targetes: Bordas (23’), Jose (38’), Crespo (58’), Valero (63’), Luis (74’), Aitor (74’), Recasens (74’), Suárez (85’).

Àrbitre: Serra Sanz.

Partit corresponent a la jornada 15 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona.

Ignasi Cardó, cap de premsa

El Juvenil A de la Damm ha sumat els tres punts contra la Unificación Bellvitge i la desena victòria de la temporada, que li permet mantenir-se en les posicions capdavanteres de la taula. Els cervesers han estat superiors al conjunt de l’Hospitalet i han acabat certificant la victòria a la segona part.

La Damm ha sortit molt enèrgica al terreny de joc, amb un Karim vibrant que ha protagonitzat les primeres accions atacants. El migcampista marroquí ha provat sort un parell de cops i a la tercera ha obtingut la recompensa.

No han trigat a avançar-se els homes de Martín Posse. Al minut 10, Ramon ha servit un córner en curt al punt de penal, on Karim ha traçat la desmarcada i ha rematat cap dins. L’estratègia tornava a ser efectiva, un cop més, pel conjunt de l’estrella.

Els visitants han empatat deu minuts més tard després d’un penal dubtós comès per Bordas. Álex ha endevinat el llançament però no ha estat suficient perquè Marcos transformés la pena màxima per restablir la igualtat.

A partir d’aleshores, el partit s’ha anivellat i els locals han seguit mantenint el domini de la pilota, però amb dificultats per generar ocasions de perill. El Bellvitge, per la seva part, amb prou feines trepitjava l’àrea rival, més centrat a mostrar-se ferm en la línia defensiva. Naranjo ha tingut les ocasions més clares pels cervesers, que marxaven al descans amb l’empat a u.

I als deu minuts de la represa, Karim ha dibuixat una gran acció personal per banda dreta per assistir enrere a Luis, que ha connectat una rematada amb rosca molt ben col·locada, impossible pel porter rival, fent pujar el 2-1 al marcador. El davanter s’ha retrobat amb el gol després de dos mesos i ho ha celebrat amb ràbia.

El mateix Luis ha repetit al 68’. Joel ha tret de banda, Naranjo l’ha baixat dins l’àrea per assistir a Luis, que de primeres ha rematat a gol per signar el seu doblet particular i eixamplar la diferència.

En el tram final del matx, els locals han descansat amb la pilota, conscients que només un ensurt faria perillar la victòria, i ha seguit avançant intentant marcar algun gol més. Suárez ha tingut uns minuts per intentar canviar un marcador que ja no s’ha mogut més, i que feia justícia al que s’ha vist al Municipal d’Horta.

La setmana que ve, la Lliga Nacional Juvenil descansa, i el Juvenil A de la Damm tornarà a jugar el diumenge 16 al camp del Cornellà.