JA

Amb pas ferm

Huesca 0-1 Juvenil A

El Juvenil A segueix caminant amb pas ferm a la Divisió d'Honor. Els cervesers s'han endut una gran victòria de Huesca en un partit molt competit, i encadenen ja tres jornades consecutives guanyant en una categoria on no és gens senzill fer-ho.

Al poc d'arrencar, Joan Raventós ho ha provat de falta directa, però ha blocat sense excessives dificultats el porter local. Els cervesers han començat millor, i en una acció de desequilibri d'Alcaide pel costat dret han tornat a avisar. La rèplica del Huesca ha arribat amb una rematada mossegada al segon pal que ha aturat Izan segur en una primera part igualada i amb alternatives pels dos conjunts.

Efectius a les àrees

A la represa, la igualtat i la manca d’ocasions s’ha mantingut. L’equip ha acabat aconseguint obrir el marcador en una centrada de Thomas que Joan Raventós ha culminat de cap en dos temps. Guillem ho ha provat minuts més tard amb un xut des de fora l'àrea sense gaire perill, i l'efectivitat que han demostrat els nois de Sergio García a l'àrea rival també l'han tingut a la pròpia per allunyar una acció clara del Huesca a l'afegit i sumar la quarta porteria a zero del curs.

La setmana vinent els vermells reben la visita del Badalona (dissabte, 16:30 h), amb l'objectiu d'allargar la bona dinàmica per mantenir-se a dalt. Ara mateix l'equip és quart amb 16 punts.