JA

Plantant cara al líder

JUVENIL A 2-5 Barça

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 19 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Arenas Mora.

El Barça s’ha endut aquest vespre un duel trepidant i carregat d’emoció contra el Juvenil A de la Damm. Els cervesers, que han aconseguit remuntar el primer gol dels blaugranes, s’han mostrat molt sòlids durant tot el partit, però han acabat rebent dos gols als últims dos minuts que han engreixat un resultat que no ha fet justícia al joc desplegat a la gespa.

Els culers, amb l’orgull ferit contra el seu botxí a la Copa, han fet un plantejament de partit més valent que la setmana passada i han sortit amb la intenció de dominar des de l’inici. Els vermells, que han intentat disputar-li el control de l’esfèrica als visitants, han sabut defensar junts quan ha calgut i han anat madurant el matx, atents als apropaments del Barça en atac.

Després d’un primer avís de Juanda, molt actiu entrant per banda esquerra, una combinació entre Lobo, Aliou i Roger ha acabat amb una rematada franca d’aquest últim que ha desviat el porter Rafús. A l’altra àrea, Estanis ha replicat amb una acció individual finalitzada amb la cama esquerra que Izan ha aturat molt segur.

I quan semblava que la tensió enviaria el partit al descans amb 0-0, Juanda ha inaugurat el marcador amb un golàs de falta directa lateral que ha entrat pel pal curt de la porteria cervesera al minut 42. Els de Luis García han tret el caràcter per empatar amb un gran gol de Júnior, que s’ha fet fort en el joc aeri i ha saltat més que ningú per rematar una centrada de Dani al punt de penal i igualar el matx.

I just després de la represa, en el primer minut de la segona part, la Damm ha infligit un cop d’efecte capgirant el marcador amb un golàs d’Aliou, que ha rematat una gran centrada de Júnior col·locant l’esfèrica a l’escaire, embogint el Municipal d’Horta.

Els locals han viscut els seus millors moments de joc en els vint minuts posteriors, dominant amb el resultat a favor i sentint-se còmodes amb la pilota, però dos gols molt seguits dels blaugranes amb dues simples passades els han fet mal i els han obligat a treure forces per puntuar. Fermín ha trencat la línia defensiva aprofitant l’assistència d’Almeida per restablir les taules i Txus Alba ha connectat amb la internada de Juanda per retornar l’avantatge al conjunt visitant.

Els vermells han batallat per sumar un empat que no ha arribat i amb el partit decidit, el Barça ha augmentat la renda golejadora a l’últim minut amb un golàs de Josep Cerdà des de la frontal de l’àrea i amb un altre de l’excerveser Víctor Barberà en aprofitar una recuperació després de pèrdua.

Els de Luis García cauen amb orgull en un partit que s’ha acabat decantat pels interessos culers i ja pensen en el pròxim compromís de lliga, que disputaran dissabte que ve al camp del Cerdanyola.