JA

Precipitats

Gimnàstic de Tarragona 1-1 JUVENIL A

Tarragona. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 18 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al camp annex al Nou Estadi i arbitrat pel col·legiat Mas Pujol.

El Juvenil A ha iniciat la segona volta sumant un punt al camp del Nàstic en un partit on ha portat la iniciativa del joc i ha comptat amb les millors ocasions per decantar un resultat que els locals han acabat igualant al segon temps.

El conjunt grana ha tingut l’opció d’avançar-se al primer minut de joc amb una acció originada per la seva pressió alta en la sortida de pilota dels cervesers, que han rebutjat l’intent dels tarragonins i han obert la llauna pocs minuts més tard.

Ha estat a través d’una jugada on Martí Naranjo ha llegit la desmarcada d’Aliou a l’espai i ha assistit perquè el davanter enfilés cap a porteria i marqués un autèntic golàs amb la cama maldestra i amb molt poc angle per a realitzar la rematada.

Els de Luis García posaven la directa per aconseguir la victòria i han seguit desenvolupant el seu pla de partit sense fer un pas enrere. Després d’una aproximació amb cert perill a cada àrea que no ha acabat entre els tres pals, el conjunt de l’estrella ha encadenat un parell d’oportunitats molt clares que no ha aprofitat.

Arrencant des de banda esquerra, Ortega s’ha fabricat una jugada amb un xut potent final que ha marxat lleugerament desviat i, sobretot Dani, ha tingut la sentència en les seves botes entrant a rematar sol, dins l’àrea petita, una assitència de Lobo que ha marxat per damunt del travesser.

Abans de finalitzar els primers 45 minuts, Nil ha tret una gran mà per evitar el gol de la igualada quan l’afició local ja el celebrava. El Nàstic ha afrontat el segon temps amb l’empenta d’aquesta última acció i ha millorat la seva versió després del pas per vestidors. Els locals avisarien la Damm amb un xut creuat que no ha trobat els pals abans d’igualar el marcador amb un gol del central Roger, que ha avançat metres amb l’esfèrica per sorprendre els cervesers amb un xut llunyà que ha entrat ajustat a l’arrel del pal.

El Juvenil A ha buscat porteria amb inisistència, però amb un punt de precipitació quan els tarragonins s’han quedat amb deu homes a falta de 15 minuts. Monta ha vist la vermella per derribar Aliou quan aquest es dirigia cap al gol, i el tram final de partit ha estat un assetjament visitant amb més ganes i intenció que ocasions manifestes.

La Damm ha buscat l’1-2 fins al final davant un rival que s’ha defensat amb ungles i dents i que ha estat a punt de presenciar el gol cerveser, que ha tingut Dani i Lobo, però que no ha trobat fortuna.

El Juvenil A aparca ara la lliga per centrar-se en l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei que l’enfrontarà al Barça, diumenge que ve, a les 12 h.