JF

Preval la igualtat en l'últim de la temporada

JUVENIL FEMENÍ 2-2 Sabadell

Dani Bernad, departament de comunicació

Partit corresponent a la jornada 30 de Preferent Femení Juvenil, disputat al Municipal d'Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Carballo Vázquez.

El Juvenil Femení tanca la lliga empatant a casa en un partit amb més protagonisme cerveser, però poca presència d'ambdós conjunts a les àrees. Les noies d'Ana Barbancho han dominat la possessió durant bona part del matx, però han tingut dificultats per crear ocasions de perill clares davant una defensa ben plantada.

La primera part ha començat de la pitjor forma possible amb la lesió de Lydia, que ha hagut de ser substituïda als set minuts. Al davant, un Sabadell molt actiu, imposant una pressió intensa que ha dificultat el joc de les vermelles. Tot i tenir el control de la pilota, el Juvenil Femení no aconseguia arribar amb perill a la porteria contrària, i en una jugada aïllada al minut 25, les visitants s'han avançat al marcador. La reacció ha arribat al 34' a través de Serna, que ha empatat el partit. Després d'una bona combinació, ha rebut una passada precisa dins l'àrea i ha resolt amb habilitat per posar l'1-1.

A la represa, les de l'estrella han sortit endollades i al minut 47, Ingrid ha aconseguit fer el 2-1 amb un xut potent que no ha pogut aturar la portera del Sabadell. Tot i tenir l'avantatge al marcador, el Juvenil Femení no l'ha pogut mantenir i, al minut 65, el Sabadell ha aconseguit restablir les taules. Amb aquest empat, l'equip acaba una bona temporada en quarta posició, i es classifica un any més pel Campionat de Catalunya. El cap de setmana del 2 i 3 de juny disputarà les semifinals davant el Barça, campió de lliga.