Quarta victòria consecutiva!

Cornellà 0-2 JUVENIL A

Cornellà de Llobregat. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 22 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal de Cornellà i arbitrat pel col·legiat Alins Rodríguez.

Tres punts d’or s’ha endut el Juvenil A del Municipal de Cornellà, en una freda nit de dimecres, que el consoliden a la zona alta de la classificació. El partit, ajornat fa deu dies per la participació dels de Luis García a la Copa del Rei, ha seguit el guió d’igualtat que esperaven els vermells i no s’ha decidit fins als minuts finals pel costat visitant.

Ha estat un matx força gris, amb molts duels al mig del camp i poques aproximacions perilloses per part dels dos bàndols, davant un equip i en un terreny de joc on els cervesers saben que cada temporada hi costa tirar endavant els partits.

De fet, els locals, que han mostrat la seva millor cara al primer temps, es podrien haver avançat amb una clara ocasió de Baldrich a la qual han replicat els de l’estrella amb un contraatac trenat per Dani, Roger i Aliou que no ha acabat trobant rematador.

Liderada en defensa per un Nil Ruiz que avui era el capità per la primera absència del curs de Vega, la Damm ha mirat d’estirar-se a mesura que corrien els minuts, finalitzant alguna jugada, però sense acabar de mostrar-se autoritària als metres finals, en un partit que ja s’olorava que es decidiria després del pas per vestidors.

Una bona oportunitat de Gorriti que ha salvat Nil sota pals i un intent des de lluny d’Adrià, que encara no sabia que es convertiria en l’heroi del matx, han estat els darrers acostaments abans d’arribar al descans.

El Cornellà ha dificultat la creació de joc dels visitants, avui menys fluida de l’habitual, però l’equip ha demostrat, una vegada més, que sap competir, lluitar i patir els partits travats i igualats, i ha cregut fins al final en una victòria que ha hagut de madurar.

Precisament, el cos tècnic ha hagut de redistribuir els minuts dels jugadors en una setmana atípica amb tres partits en set dies i desplaçament a les Balears aquest cap de setmana per una Damm que està en un moment de forma pletòric, sumant quatre victòries consecutives en lliga, les últimes tres en duels directes contra rivals de la part alta de la taula. La d’avui contra el Cornellà ha costat i ha determinat que els cervesers li han guanyat els dos partits de la temporada al conjunt verd-i-blanc, igual que va succeir amb el Zaragoza.

Roger ha comptat amb una oportunitat força clara a la qual han replicat els del Baix Llobregat just a continuació, amb una contra rematada per Finot que ha refusat Nil amb els punys per allunyar el perill.

Els de Luis García s’anaven apropant tímidament, com en una passada de Manel que ha descarregat Aliou, de primeres, per Júnior, que ha atacat l’espai i la jugada acabava en córner pels vermells.

Quan el partit semblava destinat a finalitzar amb taules al marcador, la Damm l’ha desencallat a pilota aturada. L’estratègia tan treballada pel conjunt cerveser per fi li ha donat resultat amb el gol d’Adrià García al minut 87, que enfonsava els locals i enlairava els vermells a la quarta posició de Divisió d’Honor Juvenil.

S’esperava aleshores un avassallament del Cornellà, que no ha arribat, i els visitants encara han pogut marcar el gol de la tranquilitat al minut 90. L’àrbitre ha assenyalat penal en una falta sobre Lobo fora de l’àrea i Martí Naranjo ha transformat la pena màxima, marxant del camp amb un gol i una assistència en els vuit minuts que ha disputat.

Els locals han fregat el gol de l’honor en l’última acció d’un matx que ha finalitzat amb victòria per 0-2 per la Damm de Luis García. Els vermells agafaran forces ara per visitar l’Atlético Baleares aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda.