L'equip sortint al camp

Retrobada amb la victòria!

El Juvenil A Femení es va retrobar amb la victòria després d’una ensopegada a casa recuperant les bones sensacions i la bona dinàmica que portava l’equip als primers partits de lliga.

Primera part sense encert

Les noies d'Ana Barbancho van sortir molt concentrades i buscant obrir el marcador el més ràpid possible, però la falta d'encert a àrea rival va dificultar obrir el marcador. De fet, no va ser fins al minut 40 on Delgado va obrir el marcador rematant sense oposició després d'un refús de la portera del Girona, per desgràcia només tornar a iniciar el joc després del gol, al minut 41, el conjunt rival va empatar el partit per anar al descans 1-1.

Izarbe amb la pilota

Gran segona part!

Després de marxar al descans amb un empat les cerveseres van pujar el ritme i van dominar durant gran part de la segona part, de fet aquest domini es va reflectir ràpidament al marcador, ja que Nora al minut 54 va tornar a posar a l'equip per davant. Una segona part molt treballada per part de les vermelles que van augmentar la diferència al resultat al minut 87 amb un altre gol de Nora que sentenciava el partit i assegurava la victòria de les visitants.