JB

Segueix la bona ratxa a casa

JUVENIL B 2-1 Lloret

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 5 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat pel col·legiat Fonts Alabau.

Nova victòria del Juvenil B a casa, que ja n'encadena tres i ha fet un ple de nou punts en els primers partits com a local. Els nois d'Albert Martínez s'han treballat un partit disputat i exigent per acabar decantant la balança al seu favor amb un gol decisiu al tram final.

Tots dos equips han intentat proposar des de l'inici. El Juvenil B ha portat per moments el pes del partit, però les ocasions han tardat a arribar a ambdues àrees i pràcticament la primera aproximació perillosa ha estat gol. Quiles s'ha inventat una gran acció personal per la banda esquerra per obrir el marcador.

El Lloret ha replicat amb tir des de dins l'àrea que ha rebutjat Izan, i el porter ha tornat a aparèixer abans del descans amb una mà providencial per evitar l'empat. Entremig, Joan ha tingut una ocasió claríssima, però el seu cop de cap al segon pal no ha trobat porteria.

Joan ha obert la represa rematant un córner a prop de la base del pal, però el Lloret ha aprofitat una imprecisió defensiva per plantar-se davant d'Izan i empatar a través d'Alseny. Millors intencions de la Damm en un partit travat que s'ha desencallat a falta de deu minuts pel final quan els visitants s'han quedat amb un home menys.

L'equip ha fet un pas endavant i ha avisat amb un xut de Quiles que ha desviat el porter. La insistència ha trobat premi al 88' quan Yeray ha trobat espai per córrer i encarar porteria, i ha resolt creuant la pilota davant el porter. Abans del final, Manel Estévez, que ha hagut d'entrar en el lloc d'Izan per lesió, ha tret una bona mà per certificar la victòria.

Els cervesers es posen ara amb nou punts i escalen posicions mirant cap amunt. Dissabte vinent visitaran el camp del Figueres amb l'objectiu de sumar els primers punts a domicili (17 h).