JB

Superiors

Olot 0-2 JUVENIL B

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 26 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Camp de Futbol Municipal Pla de Baix i arbitrat pel col·legiat Mas López.

Domini aclaparador del Juvenil B en un partit on ha merescut la victòria sobre la gespa i l'ha segellat al marcador. Els cervesers, que encadenen el segon triomf consecutiu, han estat superiors i han portat la iniciativa davant un Olot defensiu que s'ha tancat al seu camp i únicament ho ha intentat a través d'accions aïllades. Seriosos en defensa per allunyar les poques arribades locals, els nois de Genís Sampietro també han sabut tenir paciència amb la pilota per desordenar el rival i arribar amb perill a l'àrea contrària.

El partit s'ha posat de cara molt d'hora, i és que Mora ha aconseguit obrir la llauna quan només s'havien jugat catorze minuts. Després d'un primer avís de Sarasa amb un xut que ha marxat alt, el lateral cerveser ha sorprès la defensa local incorporant-se des de segona línia i ha culminat l'acció amb un tir potent des de dins l'àrea que no ha donat opció al porter Isaac Vila. Un gol, això sí, que no ha canviat el guió del duel, i és que la Damm ha seguit instal·lada a camp rival, dominant a través de la pilota i generant arribades tot i no poder-les transformar.

Derek, Julen i de nou Javi Sarasa han provat de sorprendre amb tirs des de la distància davant un Olot arreplegat que ha trepitjat molt poc camp contrari, i Juan, amb una mitja tisora que ha acabat a córner, ha tingut la més clara abans del descans. Els de l'estrella arribaven a l'entretemps amb una sensació de control total del matx, però amb la necessitat de trobar un segon gol a la represa que traslladés al marcador aquesta tranquil·litat.

I Robert l'ha tingut a pilota aturada només començar, però el seu cop de cap no ha trobat porteria per poc. Qui sí que ha aconseguit marcar de cap és Stpeh. L'extrem cerveser, que aquesta temporada ha complert funcions de lateral, ha entrat al minut 57 per ocupar la posició de '9' i només tres minuts més tard ha connectat una gran rematada a centrada de Mora per enviar la pilota al fons de la xarxa i ampliar l'avantatge a l'electrònic.

Amb el 0-2 el matx ha quedat sentenciat. El Juvenil B ha seguit controlant la pilota amb pausa a camp contrari i fins i tot ha trobat algunes arribades que podrien haver augmentat la renda. L'Olot, expeditiu en defensa però amb poca presència en atac, tampoc ha variat la seva proposta tot i anar per darrere al marcador i l'equip de Genís Sampietro, a més, ha sabut resoldre amb èxit les poques arribades dels locals i no els ha permès en cap moment generar accions de perill real que els permetessin intentar tornar a entrar al partit.

L'equip, que s'enfila fins als 41 punts i segueix ocupant la cinquena posició, rebrà diumenge vinent a Horta la visita del Jàbac.