JF

Toca aixecar-se!

JUVENIL FEMENÍ 0-2 Fontsanta

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 2 de Preferent Femení Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat pel col·legiat Fernández Domínguez.

Debut amarg del Juvenil Femení a Horta. Les cerveseres, que s'estrenaven aquest curs com a locals i també a l'estadi després d'haver jugat sempre a La Teixonera, no han pogut superar a un Fontsanta molt intens sobre la gespa que ha platejat una pressió asfixiant i els ha complicat la sortida de pilota. Un gol molt d'hora, al primer minut, i un altre al poc d'iniciar la represa, quan millor estava l'equip, han castigat un Juvenil Femení que ha buscat la reacció en algunes fases del partit però que no ha pogut trobar la seva millor versió.

Les de Jessica Rodríguez han rebut una gerra d'aigua freda només començar amb el gol del Fontsanta. Les cerveseres, valentes sempre a l'hora de jugar la pilota, han tingut una pèrdua en zona d'inici com a conseqüència de la bona pressió de les visitants i Martina Pubill no ha perdonat davant Yaiza amb un xut creuat. Uns minuts inicials en els quals les de Sant Joan Despí han aprofitat l'empenta per bolcar el joc a camp contrari amb perill, anant a buscar les cerveseres molt amunt i acumulant molta gent en atac, però poc a poc les de l'estrella han aconseguit refer-se i començar a trenar accions per tractar de buscar l'empat.

Carla Esteban, amb un tir desviat, ha començat a traçar el camí, i poc després Clàudia García ja ha exigit la intervenció d'Ainhoa amb un xut massa centrat. La més clara l'ha tingut Paula abans del descans, amb una rematada potent des de fora l'àrea que ha sortit a prop de la creueta, mentre que Nerea Romero s'ha quedat a centímetres de poder culminar una bona passada l'espai dins l'àrea, però ho ha evitat una defensa visitant al límit. A l'altra àrea també Yaiza ha hagut d'intervenir per evitar el gol en l'última acció del primer temps, pocs minuts després que el Fontsanta estavellés una pilota al travesser en un tram final igualat quant a ocasions però amb més intenció de les locals.

Les vermelles han confirmat la millora de sensacions a la represa, quan han disposat dels seus millors minuts i també de l'oportunitat més clara per reenganxar-se al partit. Proposant a través de la pilota, han rondat amb més insistència l'àrea contrària i Paula Pujol fins i tot ha fet el gol de l'empat guanyant l'esquena a la central i superant la portera amb un xut ras, però l'àrbitre l'ha anul·lat per un fora de joc molt discutit a l'estadi. I de l'acció del possible empat, a la de la sentència en una recuperació de les visitants a prop de la frontal que han filtrat perquè Nadia Zamora fes el segon.

Amb mitja hora per davant, l'equip ho ha seguit intentant però li ha costat trenar accions de perill per amenaçar la porteria d'Ainhoa i les més clares les han seguit tenint les visitants, que han estat a punt de repetir la jugada del segon gol i també han estavellat una altra pilota al travesser. Carla Esteban, ja al final, ha tingut l'1-2 però en un dia on les coses no sortien, la seva rematada des del cor de l'àrea no ha trobat els tres pals tot i tenir-ho tot de cara.

Toca aixecar-se perquè la lliga tot just acaba de començar, i les cerveseres tindran dissabte vinent una altra prova exigent amb la visita al camp del Sant Gabriel (18.45 h).