JF

Toca seguir treballant

JUVENIL FEMENÍ 1-4 Europa

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 4 de Preferent Femenina Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat pel col·legiat Sánchez Pin.

Al Juvenil Femení se li resisteix la primera victòria en un inici de lliga complicat. Les vermelles, com en el dia del Barça, han competit i tingut moments en els quals han estat superiors, però s'han desinflat al tram final davant un Europa efectiu i amb les idees clares. Les visitants han aprofitat les seves ocasions i, en canvi, les d'Ana Barbancho han perdonat molt.

I això que les cerveseres han sortit millor al partit i han generat les primeres ocasions. Alba ha tingut un u contra u que no ha pogut culminar amb força, i també Elsa ha aprofitat una passada llarga per plantar-se a l'àrea i etzibar un xut que s'ha estavellat contra el lateral de la xarxa. Al final, una bona acció d'Alba per la banda dreta i la posterior centrada, ha desencadenat el gol de Carla Esteban, que ha rematat sola al segon pal.

L'alegria ha durat poc, i en una acció aïllada a pilota aturada, les visitants han empatat just després aprofitant una imprecisió dins l'àrea. Però la Damm no ha perdut en cap moment la cara al partit, ha igualat la intensitat i ha disputat minuts de molta igualtat fins al descans.

Al tornar de la represa, les vermelles han tingut quinze minuts d'amenaça constant a l'àrea de les escapulades. Clàudia García ha tingut la més clara amb una rematada sola, al cor de l'àrea, que no ha dirigit bé. Olalla, poc després, tampoc ha pogut connectar encertadament la pilota en una bona posició.

L'equip no ha sabut aprofitar els seus moments dins del partit i, en canvi, l'Europa ha tirat d'efectivitat. En una nova centrada a l'àrea, les blanc-i-blaves han fet el segon en la primera arribada de la segona part. El domini ha seguit sent de la Damm, que ha buscat amb insistència l'empat sense tanta claredat, però a falta de deu minuts pel final, un altre cop en una arribada aïllada, les visitants han sentenciat. Amb la precipitació pel resultat advers, un desajust a l'últim minut ha desembocat en el quart per tancar un marcador massa abultat.

El Juvenil Femení es queda amb dos dels primers dotze punts, i la setmana que ve visitarà La Roca amb l'objectiu de sumar els tres primers punts de la temporada.