Una mala tarda a Osca

Huesca 2-1 JUVENIL A

Osca. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 4 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal San Jorge i arbitrat pel col·legiat Suberbiola Zúñiga.

Fins a la jornada 4 ha hagut d’esperar el Juvenil A per patir la seva primera desfeta de la temporada. Després d’un mal primer temps, els de Sergio García han millorat la seva versió a la represa, però no els ha estat suficient per sumar al camp del Huesca.

Els aragonesos han dominat els compassos inicials del matx a través de la pilota i han comptat amb una bona arribada a la qual han replicat els visitants amb una gran jugada individual d’Eliott des de la banda esquerra que ha refusat el porter.

Tot i no acabar-se de sentir del tot còmodes, una gran combinació entre Javi i Sando ha deixat el 9 sol davant del porter, però no ha estat a temps de realitzar un retall amb claredat i rematar a porteria.

El conjunt blaugrana s’ha avançat als 20 minuts de joc amb un gol que no hauria d’haver pujat en el marcador on el davanter Ayman ha controlat l’esfèrica amb el braç abans de finalitzar la jugada.

Amb l’1-0 a l’electrònic, els cervesers han contraatacat amb un xut llunyà d’Adri Mora, però els locals han tornat a fer mal amb un autèntic golàs de falta directa de Javier, que ha tocat fins a tres vegades el travesser, i que doblava l’avantatge oscenc a la mitja hora.

Una oportunitat de Javi Sarasa que el porter ha enviat a córner i una centrada de la mort perillosíssima de Jurado no han trobat fortuna per una Damm que marxava decebuda al vestidor.

Al descans, Sergio García, que ja havia hagut de substituir Yahir al minut 10 per una forta topada, ha mogut fitxa canviant a línia de tres al darrere en un intent de remuntar el resultat.

La cara del Juvenil A ha millorat i els visitants han tancat el Huesca a camp propi en moltes fases de la segona part, remenant l’esfèrica buscant generar perill. Ni Piera ni Robert han tingut èxit, ni tampoc Dennis, habilitat pel cop de cap de Javi, ha trobat la millor opció per escurçar el resultat.

La insistència dels verds, que avui estrenaven equipació, ha tingut premi a les acaballes amb un gol de Robert al primer pal a la sortida d’un córner picat per Mora. De fet, els mateixos protagonistes s’han tornat a trobar un minut més tard i a punt han estat de repetir la gesta.

La Damm ha perseguit l’empat fins al darrer alè i aquest no ha arribat de miracle. Álvaro n’ha tingut una de claríssima amb una rematada franca a la frontal que el porter ha aturat per assegurar-se els tres punts.

El Juvenil A ha de passar pàgina i començar a preparar l’exigent partit de la setmana que ve, davant el Barça, dissabte a les 18 h a Horta, un matx que es podrà seguir en directe per FCF.tv.