JF

Victòria doble

Reus 0-4 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació

Partit corresponent a la jornada 20 de Preferent Juvenil Femení, disputat a l’Annex I de l’Estadi Municipal CF Reus i arbitrat pel col·legiat Balsera Martín.

El Juvenil Femení ha tornat a guanyar, i ho ha fet en un partit on la victòria ha estat doble, ja que Valeria ha pogut tornar a trepitjar el terreny de joc després de superar una llarga lesió. Les cerveseres s'han avançat molt d'hora com a resultat d'una intensa pressió i amb el pas dels minuts han anat ampliant la renda al mateix temps que han impedit al Reus qualsevol intent de reacció.

La primera ocasió l'ha tingut Ari Lozano als cinc minuts amb un xut que ha marxat fora per poc, i just després una recuperació de l'extrem cervesera a la frontal de l'àrea contrària ha deixat a Cris sola davant la porteria i ha definit amb qualitat creuant la pilota. Ari, molt activa durant la primera meitat, ho ha tornat a intentar al quart d'hora de joc amb un tir sec que ha enviat a córner la portera i, de nou Cris, rematant amb el cap al segon pal una bona centrada de Berenguer, ha aconseguit ampliar l'avantatge i materialitzar el doblet en el seu compte personal. Poques ocasions més abans de tancar un primer temps en el qual Brao ha tingut l'última amb una bona maniobra individual que ha acabat rebutjant la portera Júlia.

La represa ha començat amb el moment més emotiu del matx. Al minut 48, Valeria substituïa a Laia i tornava a trepitjar la gespa 300 dies després d'haver caigut lesionada. L'equip ha ovacionat la seva entrada al terreny de joc i Núria Pon també ha tingut el gest de cedir-li el braçalet de capitana. El seu retorn ha esperonat el Juvenil Femení, que just després ha trobat el tercer mitjançant Gisela Cano i a punt ha estat de fer el quart amb una falta directa de la mateixa Valeria que la portera ha desviat a córner. El Reus ha respost amb l'única arribada perillosa del partit, que ha marxat per sobre el travesser, i la Damm ha acabat sentenciant amb el 0-4 de Paula, que s'ha plantat sola davant Júlia i ha definit amb un xut creuat potent.

Al final del partit tot l'equip ha mantejat Valeria per celebrar el seu retorn i també una victòria important per recuperar les bones sensacions. Les de l'estrella, que ara es situen quartes amb 42 punts, rebran dissabte vinent l'Igualada a La Teixonera (18.30 h).