JF

Victòria important

Sant Gabriel 0-2 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació

Partit corresponent a la jornada 18 de Preferent Juvenil Femení, disputat al CEM Marina Besòs José Luis Ruiz Casado i arbitrat pel col·legiat Argeles García.

Victòria important del Juvenil Femení, que s'imposa amb solvència a un rival proper i, encara amb un partit menys, es posa a tan sols dos punts del segon classificat, l'Europa. Les cerveseres, molt intenses des del primer minut, han dominat durant algunes fases del matx i també han sabut patir en d'altres per acabar certificant els tres punts davant un Sant Gabriel que acomulava vuit victòries consecutives i que no perdia al seu camp des de la segona jornada.

L'enfrontament contra les del Besòs s'ha posat de cara molt d'hora quan Alba, entrant amb potència al segon pal, ha rematat davant la línia de gol amb el cap una centrada bombejada d'Ari Lozano, molt activa. En un inici aclaparador de les de l'estrella, que han decantat el camp al seu favor i s'han imposat en intensitat, l'equip ha trobat el gol i ha generat arribades que no ha pogut concretar, però amb el pas dels minuts les forces s'han anat igualant i les locals han fet un pas endavant.

Patri, molt segura, ha intervingut en dues ocasions per rebutjar dos tirs creuats del Sant Gabriel, i ha vist com un tercer marxava fregant el pal. Però les cerveseres han sabut resistir a la reacció de les locals i han tornat a la càrrega just abans del descans. De nou Ari Lozano, guanyant l'esquena de les defenses, s'ha plantat davant la portera Laia, i el seu xut ha marxat excessivament per sobre del travesser. Una falta posada per Brao que s'ha passejat per l'àrea i ha sortit fregant el pal ha donat pas a l’entretemps.

Ambdós equips han tornat al terreny de joc amb ambició en busca de la victòria. Només reprendre el partit ja han avisat les locals amb un cop de cap que ha marxat desviat, i Alba ha respost amb una subtil picadeta que ha sortit per molt poc quan alguns ja cantaven el gol. D'àrea a àrea, perquè de nou les contrincants han amenaçat Patri culminant una transició ofensiva, aquest cop amb un xut molt més perillós per sobre el travesser, i en l'acció següent les vermelles han reclamat penal.

La recompensa, buscada i merescuda, l'han acabat trobat les jugadores de Pitu Romero quan al minut 55 Núria Pon ha recollit una pilota dins l'àrea i ha perforat la porteria amb un tir sec i potent. Paula, de fet, ja havia avisat abans en una acció molt clara culminant una bona jugada personal d'Ari Lozano que ha tret la portera, i en uns minuts molt bons de l'equip, l'extrem cervesera ha tornat a ser protagonista amb una rematada franca massa alta.

Amb molta més tranquil·litat per l'avantatge al marcador, l'equip ha afrontat serè el tram final i no ha donat opció al Sant Gabriel per tornar a entrar al partit. Una doble arribada aïllada de les locals que ha resolt amb èxit la defensa cervesera i un xut de Cris a l'altra àrea sense fortuna han precedit el xiulet final de l'àrbitre, que ha desfermat l'alegria del conjunt visitant.

I és que les noies de Pitu Romero enllacen, d'aquesta forma, la quarta victòria consecutiva per primer cop aquest curs, totes elles deixant la porteria a zero, i confirmen el seu bon estat de forma just abans de rebre la visita de l'Espanyol a La Teixonera el dissabte vinent (18:30 h).