JUVENIL A 2 - 3 NÀSTIC

Remuntada del Nàstic i primera derrota a casa

Damm: Álvaro, Grifell, Carlos, Arnau (Mogente, 85'), Llinares, Ferran (Xavi, 75'), Aleix, Cabrera (Miqui, 85'), Patrice, Àlex, Gaku (Sofian, 71')

Nàstic: Alejo, Tomás, Sergi, Iker, Pol, Óscar, Quero (Bernat, 51'), Cubells (Pau, 89'), Arthur (Guillem, 58'), Verdejo, Toldrà (Mico, 79')

Gols: Verdejo (0 - 1, 14'), Patrice (1 - 1, 44'), Carlos (2 - 1, 50'), Toldrà (2 - 2, 56'), Verdejo (2 - 3, 62')

Targetes: Sergi (31'), Ferran (42'), Toldrà (63'), Óscar (73'), Carlos (74'), Alejo (85')

Àrbitre: Mancera Antón

David M. Guarné, Departament de premsa

Els de Roger, que havien remuntat un gol desfavorable, s'han acabat veient superats per un Nàstic molt intens i efectiu en els metres finals.

El Juvenil A s'ha vist superat durant la primera mitja hora de joc pels visitants, que amb intensitat, velocitat i verticalitat han generat perill a la porteria cervesera. En el minut 14, el Nàstic s'ha avançat en el marcador i els de Roger encara no acabaven de trobar-se còmodes sobre el terreny de joc. Cap a l'equador de la primera part, però, els cervesers han aconseguit prendre el control del partit i a generar perill amb bones jugades de combinació. Àlex i Ricard han tingut bones oportunitats de gol fins que, a un minut pel descans, Patrice ha superat el porter en l'u contra u després d'una brillant assistència de Ricard i ha fet l'empat.

A la segona part, els cervesers han aconseguit fer el segon per mitjà de Carlos, que ha rematat a la xarxa una pilota cedida per Aleix. Els cervesers han tornat a combinar amb encert, però una ràpida jugada de contraatac dels tarragonins ha generat l'empat en el 56. Poc després, en el 61, els visitants han aprofitat un mal rebuig en un córner per culminar la remuntada fent el 2 - 3. Tot i que els de Roger han buscat l'empat amb insistència, la fèrria defensa visitant ha impedit el gol.

Els de Roger han marxat en blanc del seu primer partit a casa tot i les fases de bon futbol que s'han vist, i es desplaçaran a Mallorca la setmana vinent en un partit que, un cop més, serà molt exigent.