MALLORCA 3 - 2 JUVENIL A

Esforç sense premi a Son Bibiloni

Mallorca: Diego, Alpha, Sureda, Gaya (Papa, 85'), Óscar, Munar (Isi, 83'), Thomas (Pou, 76'), Samu, Alberto, Tòfol (Saúl, 69'), Víctor

Damm: Pulido, Grifell (Flavio, 65'), Carlos, Arnau, Ferran Giménez (Gaku, 71'), Xavi, Aleix, Ferran (Miqui, 71'), Àlex, Ricard (Sofian, 78'), Patrice

Gols: Víctor (1 - 0, 44'), Àlex (1 - 1, 56'), Tòfol (2 - 1, 62'), ALberto (3 - 1, 78'), Arnau (3 - 2, 89')

Targetes: Àlex (25'), Aleix (49'), Xavi (60'), Ferran (70'), Sureda (73'), Alberto (81')

Conjunt arbitral: Sureda Cuenca, Montero Cladera, Murillo Yustos

Mallorca. David M. Guarné, Departament de premsa

Els de Roger han anat a roda en el marcador tot el partit i, tot i que han gaudit d'ocasions per empatar-lo, no ho han aconseguit.

El Juvenil A s'enfrontava avui a un dels equips més forts de la categoria, el Mallorca, i han plantat cara en una primera part en què els locals han arribat amb més facilitat a la porteria cervesera. Pulido ha resolt amb molt d'encert un un contra un amb el davanter balear en l'ocasió més clara dels locals a la primera part, a banda del gol, i Patrice ha tingut a les seves botes l'oportunitat d'avançar els de Roger després d'una gran jugada individual i assistència de Ferran Giménez, però el davanter s'ha quedat amb poc angle i no ha pogut rematar amb comoditat. En el 44, després de diverses aproximacions, el Mallorca ha pogut fer l'1 - 0 gràcies a una rematada des de la petita de Víctor.

Els cervesers han quallat una millor segona part, però el seu esperit ofensiu ha estat castigat amb dos gols més per part dels balears. Primer Àlex, pels cervesers, ha fet l'empat després de cavalcar tot el camp contrari i batre el porter amb un xut creuat en el 55 en un contraatac individual. Però poc després Tòfol ha trobat un espai entre els centrals per escolar-se a l'àrea i fer el segon del Mallorca, i després d'un domini repartit que ha comptat també amb una rematada balear al pal, Alberto ha fet el tercer amb una rematada ajustada a la dreta de la porteria. Els cervesers han anat a buscar el partit i han tingut una esplèndida ocasió amb un penal sobre Gaku que ha aturat el porter. Pulido ha tornat a frustrar un un contra un dels mallorquins i els de Roger encara han pogut escurçar la distància gràcies a un gol d'Arnau, que ha pentinat una pilota servida per Ricard en una falta des de la zona d'extrem, però el rellotge no ha permès culminar la remuntada.

Amb tot, el Juvenil A ha realitzat un gran esforç i ha gaudit de bones ocasions que no li han valgut per sumar punts en un dels camps més complicats del campionat.