Empat combatiu

CF Damm: Pulido, Flavio, Carlos, Arnau, Giménez, Ferran, Aleix, Ricard, Sofian (Patrice, 76’), Werick, Àlex (Xavi, 63’).

UD Unificación Bellvitge: Nacho, Ruano, Porqueras, Vílchez, Gerard, Pi (Tasias, 46’), Galán (Pep, 84’), Tinoco, Fedda, Marc (Pedrol, 73’), Víctor (Lay, 73’).

Gols: 1-0 Sofian (4’), 2-0 Aleix (8’), 2-1 Víctor (38’), 2-2 Vílchez (87’).

Targetes: Ricard (34’), Pi (34’), Tinoco (34’), Galán (44’), Pedrol (89’), Tasias (91’). Expulsat Porqueras per vermella directa al minut 87.

Àrbitre: Gómez Meneses.

Partit corresponent a la jornada 11 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona.

Ignasi Cardó, cap de premsa

Al Juvenil A se li escapen dos punts en els darrers minuts tot i encarrilar el partit ben aviat.

Un cop d’autoritat necessitaven els de Roger per demostrar-se que mereixen ser més amunt a la classificació, i així, amb contundència, han entrat al matx. Dues batzegades situaven el 2-0 al minut 8. El primer gol, obra de Sofian després d’una gran assistència d’Àlex a l’esquena dels centrals que el davanter ha rematat creuat cap a dins. El segon l’ha materialitzat Aleix, fruit d’una combinació preciosa entre Àlex i Werick per banda esquerra.

Els de Bellvitge no li han perdut la cara al partit i han venut cara la seva pell. Els visitants han disputat el control de la pilota als cervesers, buscant amb insistència un cop d’efecte que els donés esperances. Abans del descans han escurçat distàncies amb un gol de Víctor provinent d’una bona jugada personal. Aleix ha estat a punt de marcar el tercer, però el porter ha evitat el seu intent.

A la represa, els locals han tingut dificultats per desplegar el seu joc de toc, però han generat alguna situació de perill per sentenciar el partit, en les botes de Sofian i Werick. El matx ha tingut un desenllaç cruel pels de Roger, que han vist com els hospitalencs empataven al 87’ en una jugada a pilota aturada.

Al final, punt insuficient que deixa un regust amarg i no acaba d’impulsar els cervesers, que visitaran el Manacor dissabte vinent.